Scandic Elgstua (7)
Scandic Elgstua (7)

Stor konferanseutbygging på Scandic Elgstua

Scandic Elgstua i Elverum har virkelig markert siden hotellet ble åpnet sommeren 2013, og nå er det allerede bestemt at hotellet skal utvides; 10 millioner kroner skal investeres i en ny konferanseavdeling.

Publisert

Det skal bygges ut på Scandic Elgstua. (Foto: Morten Holt)

I første omgang skal det etableres et 350 kvadratmeter stort tilbygg i øst, bak dagens eksisterende resepsjonsområde. Her skal det bli plass til en større selskaps- og konferanseavdeling, samt en ny avdeling med 50 sitteplasser tilknyttet lobbyområdet.

Det planlegges fleksible vegger mellom de ulike rommene. Når den nye delen står ferdig, kan hotellet dekke opp til middag for cirka 330 personer. I dag går grensen ved cirka 180.

For få sitteplasser

– Vi må i første omgang få på plass en større lounge eller møteplass rundt baren og resepsjonen, sier eier John Tømte ved Scandic Elgstua i Elverum til Østlendingen

– Litt av utfordringen vår, er at vi har så få sitteplasser. Særlig når det er flere grupper her samtidig, legger hotelldirektør Nina Bogerud Caspari til.

Planer om storutbygging

Men planene stopper ikke der. Ledelsen på Elgstua har man planer om nok et stort byggetrinn.

På sikt er tanken å bygge et cirka 800 kvadratmeter stort nybygg helt øst på eiendommen. Her blir det en enda større selskaps- og konferansesal i første etasje, mens det blir 74 nye gjesterom i etasjene over, melder Østlendingen. I dag har hotellet 111 rom.

Dette er imidlertid et langsiktig prosjekt og reguleringsplanen for området må også endres. Hotelledelsen antar at det kan ta fem til 10 år å realisere denne utbyggingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS