Morten Ramm. (Foto: Solera)

Morten Ramm – verdensmester med DRAMM

I kveld ble Morten Ramm kåret til verdensmester i brennevin på International Wine and Spirits Competition (IWSC) i London.

Publisert
Morten Ramm. (Foto: Solera)

Ramm mottok prisen for sin kremlikør DRAMM under International Wine and Spirits Competition i London.

DRAMM

Ramm har fått utmerkelsen «Gold outstanding», som er den høyeste rangeringen man kan oppnå under IWSC (International Wine and Spirits Competition), for sin DRAMM Licorice Cream.

– DRAMM har altså fått en bedre score enn noen andre kremlikører i verden, og Morten Ramm kan dermed kalle seg verdensmester i brennevin, opplyser Vegard Eine Østerhagen i Solera.

Dette sier juryen om DRAMM: «DRAMM har en rik, kremaktig tekstur, lett krydret, med hint av chili, og en lang ettersmak av anis».

– Gøy i en bransje jeg ikke hører hjemme

– Det er alltid gøy å gjøre det stort i en bransje jeg ikke hører hjemme. Prosjektet startet som en morsom idé, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi drømt om at vi skulle ende opp med å lage verdens beste kremlikør, sier Morten Ramm.

DRAMM

Morten Ramm hadde en drøm om å kunne servere sin egen drikke til sine venner. Sammen med Engelstad Spirits skapte han den første, originale «DRAMM Lakris og Chili». Et helt unikt produkt. Mange har forsøkt å kopiere drikken, men uten å lykkes.

Så fikk han ideen til en ny drikk: Kremlikør med lakris og chili. Det skulle også være ekte fløte, som er dyrere, men også så mye bedre. Resultatet ble DRAMM Licorice Cream - en rik, kremet drikk, med masse lakrissmak. Den kan nytes lett avkjølt, for seg selv, eller som Morten selv beskriver:

«Alle som drifter på høyeste nivå må utvikle seg. DRAMM er der. Det var på tide med noe nytt! Hva vil passe den krevende DRAMM-publiken? Kremlikør! En lun og rolig fløte-licorice til gjengen eller en elegant liten tjuvstart på kvelden når du har dratt ut markisa på combicampen».

DRAMM har gått gjennom nåløyet til bestemor Kirsten Ramm, og er et samarbeidsprosjekt mellom Morten Ramm og Engelstad Spirits – et selskap i Solera Beverage Group.

Les mer på Engelstadspirits.no

Powered by Labrador CMS