Liora Levi. (Foto: Lars M. Holand, arkiv)

Leder global sommelier-komité

Liora Levi er som første nordmann leder av en komité i «Association de la Sommellerie Internationale» (ASI). Hun skal lede den nye presse- og kommunikasjonskomiteen i ASI.

Publisert

Presse- og kommunikasjonskomiteen er en nyopprettet komité som inngår i ASIs plan om å forbedre kommunikasjonen mellom de nasjonale foreningene, og oppgradere aktiviteter og fordeler for det globale nettverket av medlemmer.

Liora Levi er som første nordmann leder av en komité i «Association de la Sommellerie Internationale» (ASI). (Foto: Nadin Martinuzzi)

Vunnet både nordisk og norsk mesterskap

Norsk Vinkelnerforening(NVF) er medlem av ASI, og det er gjennom sitt verv som visepresident i NVF at Levi har vært Norges representant på møter i regi av ASI.
For NVF og norske vinkelnere er det verdifullt å ha en representant innenfor presse og kommunikasjon hos ASI.

Liora Levi. (Foto: Lars M Holand, arkiv)

Liora Levi har en imponerende bakgrunn innen vinfaget. Hun vant nordisk mesterskap for vinkelnere i 2012, samt norsk mesterskap for vinkelnere i 2013.

– En fantastisk mulighet

– Dette er en fantastisk mulighet for oss til å høste lærdom fra et globalt system og implementere likeverdig struktur til våre egne mediekanaler. Slik øker vi oppmerksomheten rundt yrket vårt og synligheten til både foreningen og våre partnere, ikke bare i forhold til medlemmene, men også ovenfor konsumenter, uttaler Levi i en pressemelding.

– I tillegg får vi en sterk tilknytning til et internasjonalt vinmiljø som vil berike vårt eget miljø i form av førstehåndskunnskap om de kontinentale og interkontinentale mesterskapene. Nytteverdien vil vise seg i nasjonale mesterskap med høyere nivå. Kontaktnettverket et verv i internasjonal sammenheng medfører vil være uvurderlig for vår egen forening, sier hun.

Skandinavia står sterkt i ASI

Skandinavia står sterkt i ASI, både med tilstedeværelse i organisasjonen men også med gode resultater i internasjonale konkurranser. I tillegg til norsk ledelse av presse- og kommunikasjonskomiteen, er svenske Sören Polonius valgt som leder av Didaktiskkomité.

Polonius har en betydelig rolle innen det svenske vinkelnermiljøet, og var ansvarlig for treningen av Arvid Rosengren i den lange oppkjøringen mot verdensmesterskapet for vinkelnere i 2016, som endte med seier for Sverige.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS