Hotel Ullensvang heder

25 år på Ullensvang – uten fravær

To medarbeidere på Hotel Ullensvang er hedret for 25 års fartstid på hotellet. En av dem, Kjell Inge Gussiås, har i løpet av et kvart århundre på hotellet ikke en fraværsdag. Ikke en eneste én! Også direktør Geir Midtun ble hedret for et 25 år i bedriften.

Publisert

Direktør Geir Midtun (fra venstre) og femte generasjon vertskap Utne, Hans Edmund Harris Utne og Kjell Inge Gussiås. (Fotograf: Istvan Bauer)

«I de fleste bedrifter som har eksistert noen år, finner man medarbeidere som har vært med lenge. I vårt tilfelle skal det godt gjøres å ha vært med fra starten av, for den var så langt tilbake som i 1846. Men på en sammenkomst for ikke lenge siden kunne vi gjøre stas på og overrekke gullklokker til to medarbeidere som har vært med oss i 25 år», heter det i en pressemelding fra Hotel Ullensvang.

Fra 1987

Kjell Inge Gussiås og Geir Midtun kom begge til Hotel Ullensvang i 1987, med ferske utdannelser innenfor reiseliv.

Gussiås hadde lagt grunnlaget på reiselivslinjen ved Høgskolen på Lillehammer, mens Midtun kom fra reiselivsøkonomilinjen ved Høgskolen i Sogn og Fjordane.

I meldingen fra hotellet opplyses det også at Kjell Inge Gussiås på sin CV kan notere at i løpet av 25 år i full stilling har han ikke vært borte fra arbeidet på grunn av sykdom en eneste gang!

Prisverdige egenskaper

«Hotel Ullensvang setter svært stor pris på at de begge har valgt å stifte familie og bli værende her. Begge har hatt varierende arbeidsoppgaver innenfor både front-office og back-office, og for en bedrift der det ofte skjer både mye og mye samtidig, er dette med erfaring en uvurderlig egenskap. Det er ganske utrolig hva våre gjester kan finne på å spørre om, og det er like moro hver gang vi klarer å gjennomføre eller svare på uvanlige forespørsler. Er gjesten fornøyd, er vi det også. Og når det ”koker” som verst, er det ofte de med lengst erfaring som holder hodet kaldt og får ting unna», skrives det i en pressemelding fra Hotel Ullensvang.

Powered by Labrador CMS