Odd Petter Meinseth

Blir direktør på Scandic Stavanger City

Odd Petter Meinseth er ansatt som hotelldirektør for nye Scandic Stavanger City, som åpner i mai 2014. Meinseth er allerede en kjent profil i Stavanger og kommer fra stillingen som direktør for Clarion Collection Skagen Brygge. Meinseth starter i stillingen 1. september.

Publisert

Odd Petter Meinseth blir ny hotelldirektør for Scandic Stavanger City. (Foto: Privat)

Han har også vært direktør ved åpningen av Quality Hotel Ulstein, daglig leder av restaurant Bølgen & Moi i Stavanger og vært drifts- og F&B-ansvarlig ved åpningen av Clarion Hotel Stavanger. Han har også tidlig i sin karriere jobbet for Scandic, da ved hotellet på Hamar.

På let etter erfaring

– Vi har vært på jakt etter en person som har både erfaring og det engasjementet som trengs for å åpne et nytt hotell, og Odd Petter var den beste kandidaten. Satsingen vår i Stavanger er viktig for oss, og nå ligger det videre arbeidet frem mot åpningen i de beste hender, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

Åpnes i mai 2014

Det nye hotellet er under oppførelse i Verksgata, sentralt i Stavanger sentrum med gangavstand til havnen og shopping. Hotellet vil få 226 komfortable og moderne hotellrom, og kurs- og konferansemuligheter for opptil 300 personer. Etter planen skal det åpnes i mai neste år.

– Det er alltid spesielt å forberede åpningen av et nytt hotell, og en utfordring jeg rettog slett ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å lede arbeidet ved et fulldriftshotell med restaurant, bar og konferanselokaliteter midt i Stavanger sentrum, sier den nyansatte direktøren.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS