Jahn Olav Marum Thon Hotel Kristiansand

Blir direktør på Thon Hotel Kristiansand

Tidligere reiselivsdirektør i Visit Kristiansand AS, Jahn Olav Marum, blir direktør på Thon Hotels nye hotell i Kristiansand, som skal gjenåpnes i februar2014.Marum tiltrer som direktør mandag 18. november.

Publisert

Jahn Olav Marum har god kunnskap om regionalt reiseliv og kjenner hotellmarkedet i Kristiansand svært godt.

Han har et bredt nettverk inn mot regionens næringsliv, offentlig sektor og idrettsklubber og er brennende opptatt av at Kristiansand utvikles som helårsdestinasjon. Marum er 46 år og opprinnelig fra Kristiansand der han i dag bor med kone og to barn.

Les også: Fra Scandic til Thon i Kristiansand

Reiselivsdirektør

Jahn Olav Marum har et 4-årig studie fra Universitetet i Agder med spesialisering innen prosjektadministrasjon og lang erfaring fra ulike stillinger i næringslivet.

Han kommer sist fra stillingen som reiselivsdirektør i Visit Kristiansand AS og har tidligere vært daglig leder for kjøpesenteret Sandens i sentrum av Kristiansand.

– Som reiselivsdirektør fikk jeg god kjennskap til dynamikken i bransjen, noe jeg er overbevist om at vil være verdifullt å ha med seg inn i min nye stilling. Kristiansand er et svært spennende hotellmarked med et uforløst potensiale, spesielt i skuldersesongene. Dette vil jeg jobbe for at vi skal se en endring på. Det er ingen grunn til at vi ikke skal prestere på høyde med andre norske storbyer, også utenom den tradisjonelt sterke sommersesongen, mener Marum.

Skal renoveres

– Når vi gjenåpner i februar, har hotellet gjennomgått en betydelig renoveringsprosess med oppgradering av rom og fellesarealer. Hotellet vil fremstå som et flott og moderne rom/frokost hotell med møtefasiliteter som legger til rette for gode og kreative møter. Sammen med et fantastisk team av ansatte skal vi skape gode gjesteopplevelser i Markensgate, i hjertet av byen, sier Marum.

Sterkere posisjon i Kristiansand

– Jeg er trygg på at Jahn Olav er den profilen vi trenger for å markere oss i byen og sikre en sterk posisjon i markedet. Han er en tillitsvekkende person som er opptatt av samhandling og gode relasjoner, noe både ansatte og gjester vil nyte godt av. I tillegg har han solid kommersiell teft som vi gleder oss til å se resultatene av. Vi er både stolte og glade over å ha fått han med på laget,sier administrerende direktør Morten A. Kahrs i NHG Management AS.

City-hotell

Hotellet blir markedsført som en del av City-konseptet under Thon Hotels profil. Thon Hotel Kristiansand vil driftes via selskapet NHG Management AS gjennom en franchiseavtale. Planlagt gjenåpning av hotellet er i begynnelsen av februar 2014.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS