Knut eivind berg Quality Pond

Blir hotelldirektør for nytt Quality-hotell

Knut Eivind Berg blir ny hotelldirektør på nye Quality Hotel Pond,som åpner dørene på Forus ved Stavanger 4. april 2016. Knut Eivind Berg begynner i stillingen 1. august.

Publisert

Knut Eivind Berg blir hotelldirektør for Quality Hotel Pond, som åpner i Stavanger i 2016.

Berg har lang ledererfaring i hotellbransjen. De siste årene har han vært i spissen for flere av Nordic Choice Hotels strategiske storsatsninger, som Clarion Hotel Stavanger og Clarion Hotel Royal Christiania.

Han har også ledet hele hotellkjeden Comfort Hotels, da hotellkjeden trengte vikarierende leder for en periode. Berg er bosatt i Stavanger, og Pond-prosjektet passer derfor perfekt som neste stopp.

– En ekte «choicer»

– Berg er en ekte «choicer» med energi, mot og begeistring i årene. Han kan hotellfaget, han kan sin hjemmeregion, og er en viktig bidragsyter i Nordic Choice-systemet. Vi er sikre på at Berg vil bygge opp Quality Hotel Pond som en viktig hotellaktør i Stavanger, sier Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– Nå trenger vi Knuts erfaring og energiske lederevne i et turbulent hotellmarked, og takker for at han tar på seg oppgaven, fortsetter hun.

Quality Hotels

Quality Hotels en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellkjeder med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum.

Quality Hotels er fullservice-hotell med vekt på kurs, konferanse og møter.

Lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Quality Hotels har 54 hoteller i Norden.

Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS