Ellen Math Henrichsen

Fra Måltidets Hus til Rogaland Teater

Ellen Math Henrichsen (47) blir ny direktør på Rogaland Teater. Dermed slutter hun som leder for Måltidets Hus og klyngesamarbeidet NCE Culinology i Stavanger.

Publisert

Ellen Math Henrichsen. (Foto: Morten Holt)

Hun begynner i sin nye jobb 1. januar 2014, og prosessen med å finne hennes erstatter i Måltidets Hus starter umiddelbart.

Fire år i Måltidets Hus

Styreleder i Måltidets Hus, Knud Daugaard, beklager at Ellen slutter, men ønsker Rogaland Teater til lykke med ny direktør.

– Ellen har gjort en solid innsats de siste fire årene, og har vært en ressurs for oss i Måltidets Hus. Under hennes ledelse har Måltidets Hus og klyngeprosjektet NCE Culinology fått en bedre struktur og klarere profil samt oppnådd en langt bedre mediedekning. Aktivitetsnivået og antall partnere i NCE Culinology har økt betydelig. 70 millioner kroner i utløste forskningsmidler samt bidrag til spennende produktlanseringer under slagordet «Kvalitetsmat til folk flest», er blant noen av resultatene i hennes periode. Ellen vil bli savnet hos oss men vi ønsker henne lykke videre, sier Daugaard.

Videre med takknemlighet og ydmykhet

Selv går Ellen Math Henrichsen videre med takknemlighet og ydmykhet.

– Jeg har hatt fire spennende år på Måltidets Hus. Det å jobbe med utviklingsarbeid i et slikt bygg for en region hvor matsatsingen står høyt på agendaen har vært både lærerikt, utfordrende og ikke minst veldig kjekt, sier hun og påpeker at Rogaland Teater er en flott organisasjon.

– Teatret har gitt meg mange publikumsgleder og opplevelser og jeg ser frem til at det nå også skal bli min arbeidsplass. Teatret står ovenfor nye utviklingsområder som jeg gleder meg til å være en del av, sier hun.

Les hele saken på Maaltidetshus.no

"
Powered by Labrador CMS