Frode Pletten Brygga 11 Stord 1

Ny butikksjef for Geir Skeies restaurantkonsept

I anledning Geir Skeies nye restaurantkonsept Brygga 11, Geir Skeie avdeling Stord, vil Frode Pletten gjøre comeback som fiskehandler. Han blir butikksjef med hovedansvar for råvarer. Han vil også bli daglig leder for fiskemottaket. Den nye fiskebutikken vil være et supplement til restaurantdelen, og vil forsyne restauranten med fersk fisk.

Publisert

Frode Pletten gjør comeback som fiskehandler i anledning Geir Skeies restaurantkonsept Brygga 11, Geir Skeie avdeling Stord.

Inne i fiskebutikken vil det være en fiskekum med levende fisk, salg av fersk fisk og annet tilbehør tilberedt av stjernekokkene i restauranten.

Kontroll på råvarene

Matfilosofien til Brygga 11, Geir Skeie avdeling Stord er å ha kontroll på hvor råvarene kommer fra, og i størst mulig grad benytte seg av lokale råvarer. Pletten forteller at de kommer til å følge fisken nærmest fra levende tilstand til den er ferdig tilberedt på gjestens tallerken.

– Når man har den kombinasjonen av foredling og råvarer, så gir det en enorm kontroll på kvaliteten, forteller Pletten.

Kunnskap om fiskehandlerfaget

Frode Pletten innehar en enorm kunnskap innen fiskehandlerfaget, og drev det tidligere fiskemottaket på Leirvik på Stord i 18 år. De siste årene har Pletten vært lokalitetsleder for et av Sjøtroll sine oppdrettsanlegg i Fitjar.

– Jeg går fra en spennende jobb til noe enda bedre, sier Frode Pletten.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS