Cornelius Middelthon Gisle Steffensen Sola Strand Hotel1

Ny direktør på Sola Strand Hotel

Cornelius Middelthon starter i dag, mandag 17. august, som administrerende direktør på Sola Strand Hotel. Samtidig sjekker Gisle Steffensen ut etter 51 år i hotellbransjen og nær 14 år på hotellet.

Publisert

Cornelius Middelthon overtar i dag som hotelldirektør på Sola Strand Hotell etter Gisle Steffensen (til høyre).

Middelthon har solid bakgrunn fra hotellbransjen som administrerende direktør for Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Hotel Norge i Bergen, samt Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Nå sist kommer han fra Stavanger Forum.

Fra Stavanger Forum

Som ung arbeidet han også som mannskap på cruiseskipet S/S Norway, og har også drevet kafé på Briskeby i Oslo en periode på begynnelsen av 90-tallet, helt til Radisson ønsket ham tilbake i sine rekker.

Middelthon arbeidet fire år som driftsdirektør for Stavanger 2008 da byen var europeisk kulturhovedstad, og de siste seks årene har han arbeidet som administrerende direktør i Stavanger Forum, som er blant Norges største på konferanser og utstillinger.

– Unik atmosfære og beliggenhet

Nå står direktørstillingen på ærverdige Sola Strand Hotel for tur, noe han gleder seg stort til.

– Jeg er meget glad for at jeg har fått muligheten til å overta stafettpinnen på et hotell med en så unik beliggenhet, atmosfære og godt vertskap, sier Cornelius Middelthon i en pressemelding.

51 år i hotellbransjen

Avtroppende direktør Gisle Steffensen startet sin karriere som kjøkkenhjelp på Sola Strand Hotel i 1964. Nå, 51 år senere, sjekker han ut fra hotellbransjen ved å troppe av som administrerende direktør ved samme hotell da tiden er inne for å pensjonere seg.

Les også: Gisle Steffensen slutter som hotelldirektør på Sola Strand Hotel (publisert november 2014)

– Jeg er trygg på at jeg overlater hotellet i meget trygge hender hos Cornelius og ønsker ham lykke til videre», sier Gisle Steffensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS