Arna Smistad Måltidets Hus

Ny leder for Måltidets Hus

Arna Smistad (48) er ansatt som ny daglig leder i Måltidets Hus/NCE Culinology. Hun begynner i stillingen ved årsskiftet, og tar da over etter Ellen Math Henrichsen. Smistad har de siste årene jobbet som selvstendig rådgiver innen ledelse.

Publisert

Arna Smistad tar over ledelsen på Måltidets Hus/NCE Culinology ved nyttår.

Smistad har bred erfaring innen ledelse og har blant annet jobbet som administrerende direktør for PAM AS, eierselskapet bak pizzakjeden Dolly Dimples. Dessuten har hun vært HR-sjef og kommunikasjonsansvarlig i oljeselskapet Dong Energy.

Hun er utdannet kokk og diplomøkonom fra Norsk Hotellhøgskole og BI. Smistad har fordypning i fagfeltene endringsledelse, informasjon og informasjonsledelse. Den nye sjefen i Måltidets Hus har også lang erfaring fra hotellbransjen og har vært daglig leder for Skipper Worse AS.

Les også: Math Henrichsen gir seg som leder for Måltidets Hus/NCE Culinology

Riktig kompetanse og bakgrunn

– Vi er glade for at Arna Smistad blir ny leder for matklyngen NCE Culinology og Måltidets Hus. Hun har akkurat den bakgrunnen og ikke minst de personlige egenskapene som vi ønsker oss, med kunnskap om matnæringen, kommersiell bakgrunn og god ledelseserfaring. Vi ser frem til at hun tar fatt på jobben, sier styrelederne Pernilla Siberg Nakken og Knud Daugaard i NCE Culinology og Måltidets Hus.

– Det er fint å registrere at både folk og bedrifter har stort engasjement for næringen og målet om å jobbe for kvalitetsmat til folk flest. Vår oppgave er å skape rom for verdiskapning hos partnerne i klyngen, sier Arna Smistad. Hun ser frem til å sette seg inn i oppgavene og målene for NCE Culinology og Måltidets Hus. – Det er mange å møte og mye å lære, sier hun.

NCE Culinology

Måltidets Hus/NCE Culinology er landets ledende klyngeorganisasjon for matnæringene og jobber for økt samarbeid mellom bedrifter, kunnskaps- og innovasjonsaktører og offentlig virksomhet i skjæringspunktet «triple helix».

Målet er å styrke norsk matproduksjon og innovasjon ved å skape møteplasser og kunnskapsdeling i hele verdikjeden, slik at resultatet blir mer kvalitetsmat til folk flest.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS