30 års jubilanter Sola Strand Hotel: Fra venstre Styreformann Leon Eide, Torhild Alvestad (32 år), Berit Johnsen (32 år), Olga Skretting (32 år) og Anne Gro Hansen (33 år). Administrerende direktør Gisle Steffensen (10 år) til høyre.

Over 30 år på Sola Strand Hotel

Fem medarbeidere på Sola Strand Hotel ble nylig tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Flere av dem har arbeidet på hotellet i over 30 år. I tillegg til Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste, ble de også overrukket påskjønnelser fra Sola Strand Hotel som takk for den trofaste innsatsen på hotellet like ved Solastranden.

Publisert

30-årsjubilanter Sola Strand Hotel: Fra venstre styreformann Leon Eide, Torhild Alvestad (32 år), Berit Johnsen (32 år), Olga Skretting (32 år) og Anne Gro Hansen (33 år). Administrerende direktør Gisle Steffensen (10 år) til høyre. (Foto: Privat)

De som mottok Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste var: Torhild Alvestad (32 år ved Sola Strand Hotel), Berit Johnsen (32 år), Olga Skretting (32 år), Anne Gro Hansen (33 år) og Liv Lund. Sistnevnte har hele 34 års fartstid ved hotellet.

Liv Lund har hele 34 års fartstid ved Sola Strand Hotel. (Foto: Privat)

«De fem har vært med på mye i sine mange år ved hotellet, og de har sett hotellet gå fra å være et ganske beskjedent hotell til i dag å tilby 139 rom, moderne møtesentre, en stor selskapsavdeling og Nordsjøbadet Spa. Disse flotte damene kunne ganske sikkert skrevet noen interessante bøker om Sola Strand Hotel og alt de har opplevd her», heter det i en pressemelding fra hotellet.

Flere hedret

I tillegg til disse fem ble også Sissel Rimestad (kokk), Richard Brun Øvrebø (servitør) og Gisle Steffensen (administrerende direktør), som alle har vært hos på hotellet i 10 år, feiret med påskjønnelser og taler.

Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste

«Det finnes fortsatt anledninger til å gi anerkjennelse. Den som har bidratt med 30 års innsats for samme arbeidsgiver, fortjener heder. Derfor er Medaljen for lang og tro tjeneste en utmerkelse som verdsettes ekstra høyt både av giver og mottaker.Når arbeidsgiver søker om tildeling av Medaljen på vegne av en ansatt, betyr det langt mer enn en gave. Den representerer en tradisjon med solide verdier, og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning»

Sola Strand Hotel

"

Sola Strand Hotel. (Foto: Morten Holt)

Sola Strand Hotel er et historisk og særegent hotell fra 1914 med idyllisk beliggenhet på Solastranden, nær Stavanger. Hotellet tilbyr 139 rom, moderne konferansesenter, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa.

Nettside: Sola-strandhotel.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS