GI Leif Andre Pedersen

Pedersen slutter på Gastronomisk Institutt

Leif André Pedersen har sagt opp sin stilling som daglig leder på Gastronomisk Institutt AS etter 2,5 år i stillingen. Pedersen fratrer 30.september. Styret ved GI er allerede i full gang med å finne Pedersens erstatter.

Publisert

Leif André Pedersen slutter som daglig leder for Gastronomisk Institutt 30. september 2013.

Leif André Pedersen mener selv at nå er et godt tidspunkt for å få inn nye krefter.

– Det vil være sunt for Gastronomisk Institutt og for meg er dette et godt og naturlig tidspunkt å levere stafettpinnen videre, sier Pedersen.

Positiv utvikling

– Han har utført sitt oppdrag med å endre Gastronomisk Institutt i positiv retning, og vi er svært glade for innsatsen han har gjort. Han har rekruttert nye, dyktige unge kokker som markerer seg på nasjonalt nivå, og har sørget for en jevn og god oppdragsmengde. Dermed er det lagt et godt grunnlag for videre drift, sier styreleder Norvald Skretting, som mener at Pedersen har utført oppdraget sitt på en utmerket måte.

På let etter erstatteren

Arbeidet med å rekruttere en ny daglig leder ved Gastronomisk Institutt AS har startet.

Den nye lederen vil videreføre utvikling av selskapet og sørge for at veksten og den gode utviklingen selskapet nå har, blir ivaretatt og videreutviklet. Strategien for selskapet er å bli lokomotivet i matfylket Rogaland.

Les mer om GI på Gastronomi.no

"
Powered by Labrador CMS