Tony Nes-Vikebø Domstein Sjømat2

Regionsjef i Domstein Sjømat AS avdeling Bergen

Tony Nes-Vikebø tiltrådte stillingen som regionsjef for Domstein Sjømat AS avdeling Bergen i mai 2015. Nes-Vikebø kommer fra stillingen F&B-manager ved Thon Hotel Bergen Airport. Tidligere har han eid og drevet restaurantene Munkestuen, Fiskekroken Restaurant og utvidet cateringvirksomhet.

Publisert

Tony Nes-Vikebø er ny regionsjef for Domstein Sjømat AS avdeling Bergen. (Foto: Privat)

Domstein Sjømat AS er ledende leverandør av sjømat til hotell og restaurant-, samt dagligvaremarkedet.

Tony Nes-Vikebø har bakgrunn fra både hotell- og restaurantbransjen. (Foto: Privat)

– Det er med glede og entusiasme jeg går i gang med oppgavene som ligger i stillingen. Jeg ser fram til å ta del i merkevaren Domstein Sjømat AS, og representere avdelingen i Bergen. Vi har en helt ny filetfabrikk her i Bergen, så i våre nye lokaler på Espehaugen ligger alt til rette for å serve topp kvalitet til markedet i Bergen og om eng, sier Tony Nes-Vikebø.

Landsdekkende på fersk sjømat

Domstein Sjømat AS er landsdekkende på levering av fersk sjømat. Domstein Sjømats avdeling i Bergen er et av sju avdelingskontor, og leverer fersk sjømat hver dag helt i fra Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane til Møre og Romsdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS