Bitihorn Classic eventpris3

Bitihorn Classics hedret av HSMAI

Det ble en opplevelse av de sjeldne da Oslo-Filharmonien med solister hadde konsert i alpinbakken på Beitostølen i august, med publikum sittende i lyngen i det naturlige amfiet, og fjellheimen som levende kulisser. Det har nå gitt en eventpris til Bitihorn Classics.

Publisert

Pris til Bitihorn Classics: Ragnhild Bakken (bookingsjef, Beitostølen Resort), Tone Greni (administrasjonssjef, DestinasjonsKirurgene), Bjørn B. Jacobsen (ansvarlig produsent, DestinasjonsKirurgene), Mia Jacobsen (enue manager, DestinasjonsKirurgene), Ingrid Røynesdal (direktør, Oslo-Filharmonien) og Atle Hovi (direktør, Beitostølen Resort)

Juryen i reiselivsorganisasjonen HSMAI merket seg arrangementet, og kåret Bitihorn Classic med Bjørn B. Jacobsen (DestinasjonsKirurgene) i spissen til topps i klassen for beste lokasjon og design under kåringen på Radisson Blu Oslo Plaza nylig.

Skaper allianser

«Juryen har latt seg imponere over vinnerens evne til å skape strategiske allianser, utnytte ressurser i lokalmiljøet, og drive markedsutvikling ved hjelp av et klassisk kulturevent. Dette eventet har tatt i bruk hele lokalsamfunnet, og de har dokumentert lønnsomhet i lokalnæringen som et resultat av arrangementet», skriver juryen i begrunnelsen.

– Flott posisjonering av Beitostølen

– I skarp konkurranse med Norges største events er dette en sterk og flott posisjonering av Beitostølen som destinasjon og arena for mega events, og det var ikke bare en som kom bort til oss under gallafesten på Plaza, og gjerne ville ha møte med oss for å diskutere nye events på Beitostølen, sier en glad og stolt Bjørn B. Jacobsen.

– Men; som jeg har sagt ved mange anledninger i mange år: Det er på høy tid at vi drar begrepet «kultur og næring» ut fra seminar- og konferanselokalene, og virkelig viser hva store kulturevents som Bitihorn Classic kan bety for trafikken og verdiskapningen på en destinasjon som Beitostølen, sier Jacobsen videre.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS