Scandic Elgstua årets bedrift

Eventyrlig vekst og utvikling for Scandic Elgstua

Scandic Elgstua har markert seg kraftig på kort tid etter åpningen av hotellet i juni 2013. Nå er Elgstua As med hotellet i spissen kåret til «Årets bedrift» i Elverum. I jurybegrunnelsen heter det blant annet at hotellet har hatt en eventyrlig vekst og utvikling siden åpningen.

Publisert

Administrerende direktør John Tømte og hotelldirektør Nina Bogerud Caspari (til høyre) mottar prisen som beste bedrift i Elverum.

Vi er utrolig stolte og glade over den anerkjennelse næringslivet i Elverum har vist oss ved å kåre oss til «Årets Bedrift», sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari.

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet har bidratt til å fremme næringslivet i Elverum kommune.

Alle bidrar

Hotellet på Elverum startet som et Rica-hotell, men var blant de aller siste i Rica-kjeden som ble omprofilert til Scandic.

Bogerud Caspari retter en spesiell og hjertelig takk til alle ansatte på hotellet, som hver dag fremstår som «det gode vertskap».

– De ivaretar våre gjester på en fantastisk måte, gir dem de gode gjesteopplevelsene ved å sørge for kvalitet i alle ledd. De bidrar hver og en til trivsel og til å gjøre Scandic Elgstua til en god arbeidsplass. Dette er en pris de virkelig fortjener, sier en strålende fornøyd og glad hotelldirektør.

Eventyrlig vekst og utvikling

Nina Bogerud Caspari og John Tømte og alle de ansatte i Elgstua AS kan nok en gang juble over en pris. Her ved den velkjente elgen rett utenfor gamle Elgstua. (Foto: Arkiv)

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

«Scandic Elgstuas ledelse har sammen med sine dyktige medarbeidere, klart å skape en eventyrlig vekst og utvikling. De ansatte framstår som en sammensveiset gjeng som er gode ambassadører for selskapet. Scandic Elgstua scorer høyt på sine kompetente og hyggelige medarbeidere, og høye kvalitet på service, mat og lokaliteter. Selskapets gode resultater gir god soliditet, handlefrihet og styrke til å møte framtidige utfordringer. Årets vinner er en videreutvikling av en bedrift med lange tradisjoner og som i flere år har framstått som et landemerke for Elverum by».

Mange anerkjennelser på kort tid

Scandic Elgstua har på kort tid fått flere priser. I 2014 og 2015 ble hotellet kåret til Twinings Best Breakfast-vinner (beste hotellfrokosten) i Hedmark. Hotellet ble tidligere i år også utnevnt til Norges beste hotell i 2015 av Hotels.com Award, basert på evaluering av gjester som har bodd på hotellet.

Les også: Elg over alt (publisert juli 2014)

Elgstua AS/Scandic Elgstua

Elgstua ble etablert i 1959 av Berit og John Hellwege. John Tømte eier i dag driftsselskapet Elgstua AS via sitt selskap Tømte Holding AS, som kjøpte Elgstua i 2006.

Tømte Holding AS eier også 51 % av Elgstua Bygg AS.

Driften i Elgstua AS består av Scandic Elgstua, Jafs og Elgstua kafe.

«Gamle» Elgstua drives som en egen kafeteria. Kafeteriaen har klart å opprettholde Elgstuas særpreg, som et serveringssted med lange og gode tradisjoner. Menyene består fortsatt av hjemmelaget mat og med flere retter basert på elgkjøtt.

Elgstua AS har et bevisst forhold til kompetanseoppbygging og har lærlingordning. Bedriften har i dag 48 årsverk fordelt på til sammen 80 ansatte.

Les også: Scandic Elgstua lærling til Sardinia (publisert september 2015)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS