First Hotel Ett
First Hotel Ett

First Hotels vokser og vokser

First Hotels blir stadig større. Den nyeste «signeringen» er First Hotel Ett, som ligger i en tidligere svømmehall i Oscarshamn i Sverige. – Dette er et unikt produkt som gjestene verdsetter høyt, sier Roar Ingdal i hotellkjeden.

Publisert

First Hotel Ett.

At First Hotel Ett tidligere var en svømmehall, kommer klart og tydelig frem også i dag. En rekke detaljer er beholdt, som et stupebrett midt på veggen i hotellets restaurant.

Sentralt i Oscarshamn

– First Hotel Ett er et særegent hotell med fantastisk atmosfære og unik sjarm. Det er ingen tvil om at også gjestene opplever det på samme måte; hotellet scorer nemlig hele 8,8 på Booking.com og 4,25 på Tripadvisor, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels i en pressemelding.

First Hotel Ett ligger sentralt i Oscarshamn og har blant annet fasiliteter som konferanseavdeling, spa, boblebad, bar og restaurant samt kveldsbuffet som inngår i romprisen.

Variert kundegruppe

First Hotel Ett holder til i en gammel svømmehall i Oscarshamn.

Eier og hotelldirektør Torbjörn Nygren er godt fornøyd med å bli en del av First Hotels.

– Først og fremst vil jeg selge flere hotelldøgn, og det vil vi gjøre gjennom First Hotels. Kjeden har god dekning over hele Skandinavia og en stor og variert kundegruppe. Dette vil gjøre oss mer synlige samt forbedre både salg og distribusjon vesentlig, sier han.

First Hotel Ett åpnet dørene for første gang i 2008 og alle de 55 rommene er unike og spesialtilpasset byggets originale bruk.

Sentrale og unike hoteller

First Hotel Ett holder til i en gammel svømmehall i Oscarshamn.

Oscarshamn ligger sentralt til mellom Stockholm og Malmö og har omfattende innen- og utenlands godstrafikk. Fra havnen går ferger til Gotland og er en betydelig turistdestinasjon om sommeren.

– I First Hotels legger vi stor vekt på at hotellene skal ligge sentralt og være unike i design og atmosfære. Det er ingen tvil om at First Hotel Ett oppfyller disse kravene og det er en glede å ønske Torbjörn og hans team velkommen til First Hotels, sier Roar Ingdal.

First Hotel Ett er kjedens 13. signering i Sverige i år og First Hotels består nå av 38 hoteller i 30 forskjellige byer i Sverige.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS