Espen Vesterdal Larsen KA
Espen Vesterdal Larsen KA

Kulinarisk Akademi og Culina samarbeider

To tyngdepunkt i storkjøkkenbransjen skal samarbeide om å gi fagfolk og matentusiaster gode og lærerike smaksopplevelser: Kulinarisk Akademi, kompetansesenteret for mat og drikke med noen av landets fremste kokker og vinkelnere i staben, og Culina som leverer storkjøkkenutstyr til hele Norge.

Publisert

Espen Vesterdal Larsen i arbeid på Kulinarisk Akademi.

– Samarbeidet knytter oss enda tettere sammen med kjernen av bransjen, de som lærer bort kokkefaget, som er deltakere og dommere i kokkekonkurranser, utdanner vinkelnere og er rådgivere for restauranter, hoteller og næringsmiddelindustrien, sier markedssjef i Culina, Kathrine Starheim i en pressemelding.

Fagkompetanse og matentusiasme

– Fellesnevneren er vårt lidenskapelige forhold til mat, smaksopplevelsene og estetikken rundt det hele. Her får vi mulighet til å vise hvordan glass, porselen, bestikk og kjøkkenutstyr kan brukes enda mer kreativt i den gode smaks tjeneste, sier Starheim, og fortsetter:

– Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med Kulinarisk Akademi og ta del i den unike fagkompetansen og matentusiasmen som Espen Vesterdal Larsen og hans medarbeidere i KA står for.

– Riktig verktøy er viktig

– Maten og drikken er i seg selv alltid det viktigste. Men riktig verktøy under tilberedningen, og ikke minst måten du presenterer det hele på, er avgjørende for totalopplevelsen. Derfor er det spennende å samarbeide med en leverandør som Culina, som kan bidra med nyheter, trender og nye arbeidsmetoder i form av kjøkkenverktøy, forteller daglig leder ved Kulinarisk Akademi, Espen Vesterdal Larsen.

Samarbeidet er allerede godt i gang, og planene for 2016 er under arbeid.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS