MSC Cruises2
MSC Cruises2

MSC Cruises er blitt størst i Europa

En langsiktig satsing på innovative konsepter, nye skipstyper og fleksible løsninger har gjort MSC Cruises til Europas største cruiseselskap.

Publisert

Takket være utvidet kapasitet med flere og større skip, samt flere nye destinasjoner og reiseruter, er det stadig flere som får øynene opp for cruise som feriealternativ.

Det privateide MSC Cruises har nylig seilet opp som Europas største cruiseselskap, målt i antall passasjerer. MSC Cruises innsats for å tiltrekke seg et nytt og bredere publikum har båret frukter. Foruten nye destinasjoner som høyaktuelle Cuba og nye konsepter innen mat, helse og rekreasjon, har det blitt investert tungt i å utvikle innovative skipsløsninger for et behagelig liv ombord med aktivitetstilbud rettet mot barnefamilier så vel som treningsentusiaster og seniorer, heter det i en pressemelding.

Stadig større

– Vi er for øyeblikket det største cruiseselskapet i Europa, og med flere nye skip under bestilling, er vi på god vei til å nå målet om doblet passasjerkapasitet innen 2022. Nye, spennende destinasjoner og innovative konsept ombord gjør at gjestene våre gjerne reiser med oss flere ganger, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

Nye innovative skipstyper

Cruiseskipene til MSC Cruises er under utvikling i både størrelse og innhold. Det nyeste tilskuddet i flåten, MSC Meraviglia, det største MSC-cruiseskipet hittil, vil ha en kapasitet på 5700 gjester. Skipene blir også stadig mer interaktive. Blant annet kan gjestene samhandle med ulike deler av skipet ved hjelp av mobiltelefonen, og det finnes innovative aktiviteter som badeland med interaktive opplevelser for både barn og voksne.

Både kortturer og langcruise

En økt fleksibilitet i reisens lengde er blitt godt mottatt av de reisende. I dag er det mulig å bestille alt fra et kortere cruise på et par dager til en Grand Tour i Middelhavet eller et 60-dagers interkontinentalsk cruise fra Brasil til Kina. Under reisen er det alltid et bredt spekter av aktiviteter ombord og spennende utflukter i hver havn, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Powered by Labrador CMS