The QUBE

The Qube - beste storarena

Under prisutdelingen til HSMAI mottok Clarion Hotel & Congress Oslo Airport prisen «Beste storarena» for The Qube.

Publisert

The Qube.

– For Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er det en stor ære å vinne prisen for “Beste storarena”. I løpet av ett år i drift har vi bevist at The Qubeer mulighetenes arena, også for de aller største arrangementene. Denne prisen er et resultat av den fantastiske innsatsen til våre medarbeider, sier Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør Clarion Hotel & Congress Oslo Airport i en pressemelding.

Opp mot 6000 deltakere

– Med åpningen av The Qube kan Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ta i mot arrangement med opp til 6000 deltagere. Det er en skala som tidligere ikke har vært mulig på Gardermoen. At vi nomineres av eventbyråene til prisen for «Beste storarena» og deretter vinner er rett og slett helt fantastisk. Sammen med byråene klarer vi virkelig å skape merverdi for kunden, sier Landmark-Rosén.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er en del av Clarion-kjeden, som er en hotellkjede under Nordic Choice Hotels. Hotellet ble bygd i 1998 og har siden den gang vært et av Nordic Choice Hotels sine viktigste konferansehotell.

HSMAI-pris

Prisen ble gitt på bakgrunn av en undersøkelse gjennomført av den internasjonale hotell- og reiselivsorganisasjon HSMAI. Det er eventbyråene selv som har stemt frem The Qube i kategorien «Beste Storarena». Den årlige HSMAI-utdelingen fant sted i Oslo onsdag 7.oktober.

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og The Qube her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS