MandalaAriBehn2

Ari med egen vin fra Piemonte

Ari Behn lanserer sin egen vin. Han har valgt å kalle sin nye rødvin for Mandala. - Jeg elsker den nye vinen, sier Ari Behn.

Publisert

Forfatteren, dramaturgen og livsnyteren Ari Behn, som akkurat har feiret sin 40-årsdag, har deltatt under hele prosessen i ferdigstilling av vinen. Han har besøkt vingårder i Italia, prøvesmakt en rekke viner laget på ulike druetyper, og til slutt funnet frem til en druesort han elsker.

«Den nye vinen»

- I media er Ari Behn synonymt med begrepet «Den nye vinen». Hva er vel da mer naturlig enn at han selv gir ut en ny vin. Vi er takknemlige for at han viser oss denne tilliten, og vil gi ut sin nye rødvin, Mandala, her hos oss, sier administrerende direktør Steinar Karlsen hos vinimportøren Engelstad.

Les også: Alex Rosén med Amarone

Fra Piemonte

Vinprodusenten Pecchenino fra Piemonte er et familieeid firma som har historie tilbake til slutten av 1700-tallet. Vingården har gått i arv fra far til sønn i alle disse årene. I dag er det brødrene Orlando og Attilio som driver firmaet.

Vinen er egnet til pastaretter, lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin, eller til grillet entrecôte og retter med trøfler.

Mandala kan bestilles på Vinmonopolet fra fredag 2. november.

Mandala av Ari Behn 2011

Land/distrikt:Italia/Piemonte

Produsent: Pecchenino

Druer: Dolcetto (100 %)

Alkoholstyrke: 13%

Pris: 140 kroner

Importør: Engelstad

"
Powered by Labrador CMS