GrilstadStorkjøkkenLOGO

Fra SPIS til Grilstad

1. oktober endret SPIS Storkjøkken navn til Grilstad Storkjøkken. Hjemmesiden endres samtidig til Grilstad-storkjokken.no.

Publisert

Vi har vært en del av Grilstad-konsernet siden 2007, og navneendringen er naturlig i forhold til konserntilhørighet og gjøres med tanke på å bli en mest mulig tydelig aktør i markedet for våre kunder og samarbeidspartnere”, heter det i en pressemelding.

Familien Jensen er majoritetseiere i Grilstad og startet allerede i 1790 med import og eksport, skipsfart og kjøpmannsforretning i Trondheim. Fra den gangen har firmaet Jensen & Co. gått i arv fra far til sønn og det var sjette generasjon, Anton Jenssen, som i 1957 grunnla Grilstad fabrikker med hovedvekt på spekemat.

Sju produksjonsanlegg

I dag har Grilstad sju produksjonsanlegg med beliggenhet over hele Norge. Her produseres det selvsagt fortsatt spekemat, men produktsortimentet strekker seg i dag mye lenger enn det.

”Vi er en totalleverandør av kjøtt- og kjøttprodukter og leverer til flere store kjedegrupperinger i det norske dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. Solid kompetanse og kapasitet fra alle våre anlegg gir oss en fleksibilitet til å utvikle produkter som våre kunder etterspør og dermed være en aktiv samarbeidspartner”, heter det i pressemeldingen.

Ny hjemmeside

Hjemmesiden nye adresse er www.grilstad-storkjokken.no fra 1. oktober og alle varer vil merkes med Grilstad Storkjøkken. Endringen vil ikke få noen praktisk betydning for kunder og samarbeidspartnere. All kontaktinformasjon opprettholdes og våre bestillingsrutiner videreføres, heter det i meldingen.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS