ArvesølvetAkevitt5

Gjevt sølv til Arvesølvet

Så er det bekreftet fra en internasjonal bedømming: Arvesølvet fatlagret akevitt, som ble lansert i fjor, er i verdensklasse. Under verdens største vin- og brennevinsmesse i London, (IWSC) fikk Arvesølvet den gjeve sølvmedaljen.

Publisert

Odd J. Nelvik og Stig Bareksten og Det Norske Brenneri står bak Arvesølvet. (Foto: Arkiv)

IWSC (International Wine and Spirit Competition) ble i år arrangert for 43. gang. Her deltar tusenvis av vin- og spritprodusenter fra hele verden.

Gjev sølvmedalje til Arvesølvet.

Finbedømming

Dommerne består av de fineste nesene og ekspertene, og juryeringen skjer ved en blindsmaking. Det som er spesielt ved IWSC er at alle de bedømte produktene også gjennomgår en teknisk analyse - for å forsikre forbrukerne om at de enkelte merkene holder den samme høye standard år etter år.

– Skiller seg ut

– Jeg er overveldet og glad over at vår akevitt klarte å hevde seg i denne tøffe konkurransen. Det viser at vi lager et produkt i verdensklasse, sier Stig Bareksten i Det Norske Brenneri.

– Norske akevitter skiller seg ut i konkurransen i forhold til de svenske, danske og tyske. Dette skyldes utvilsomt lagringen på sherryfat. Og vi bruker kun ferske sherryfat i produksjonen av Arvesølvet, sier Bareksten i en pressemelding.

Les mer om akevitten i en tidligere publisert sak på Horecanytt.no om akevitten Arvesølvet

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS