Xante

Interbev AS overtar Xanté i Norge

Altia Plc. har kjøpt det svenske selskapet The Xanté Company AB og likørvaremerket Xanté. Dette betyr at Interbev AS, som er en del av Altia Corporation har overtatt distribusjonen av Xanté på det norske markedet.

Publisert

”Den konjakkbaserte pærelikøren Xanté er i dag et etablert varemerke i Norden i markedet for premiumlikører. Xanté har en spesielt sterk posisjon innenfor travel retail markedet og oppkjøpet av Xanté passer godt inn i Altias internasjonale strategi. Det var Maxxium som tidligere var distributør av Xanté i Norge”, heter det i en pressemelding

Pærer og konjakk

Xanté er en blanding av belgiske pærer og utvalgte konjakksorter. Drikken er basert på konjakk, som lagres i fire år på franske eikefat. Fatene gir Xanté en dyp farge av bernstein og krydret vaniljesmak. Xanté består kun av naturlige ingredienser og har et sukkerinnhold på 17 prosent.

– Interbev er både stolte og glade over å overta distribusjonen av Xanté på det norske markedet og vi ser store muligheter til å videreutvikle varemerket ytterligere. Xanté har opparbeidet seg en sterk posisjon og passer godt inn i vår strategi om å tilby norske forbrukere spennende internasjonale merkevarer basert på nye trender, sier markedssjef Dimitri Oetiker i Interbev AS, som foruten Xanté også er distributør av kjente merkevarer som Koskenkorva vodka, Renault Cognac, O.P. Anderson akevitt, Chill Out Wines, Jack Daniels og San Pellegrino.

Flere muligheter

Xanté kan drikkes som drink, shot, cocktail eller avec men er spesielt godt kjent for den friske og gode signaturdrinken ”Lennart” som etter hvert har blitt svært populær. Dette er en drink basert på Xanté.

”Lennart”- eller Xanté Sprite

Ingredienser

* 4 cl Xantè

* Sprite

* Limejuice

* Is

Fremgangsmåte: Fyll glasset med isbiter, hell Xanté over, hell eller skvis i godt med limejuice, fyll opp med Sprite, garner med limeskive.

Xanté

Volum:0,5 liter

Alkohol:38 %

Pris:280 kroner

InterBev

InterBev er et heleid datterselskap av Altia Corporation, Finland. Selskapet er blant Norges ledende importører av drikkevarer og tilbyr en bred portefølje av brennevin, mineralvann, vin og øl. Interbev søker å kunne tilby kunder og forbrukere en portefølje av internasjonalt kjente merkevarer og hovedfokus er å tilby de norske forbrukere kvalitetsprodukter innen nye trender og kjente internasjonale merkevarer.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS