JacobsUtvalgeKaffe

Nye kaffeputer hos Jacobs

Jacobs på Holtet i Oslo er et mathus kjent for sin kunnskap og for råvarer av usedvanlig høy kvalitet. Den er kåret til Europas beste butikk, og her gjør kokker og andre matelskere sine innkjøp. Kaffesortimentet til Jacobs Utvalgte utvides 1. september med to varianter med kaffeputer.

Publisert

Jacobs Utvalgte er en serie produkter valgt ut på grunn av sin overlegne kvalitet. Varene er grundig vurdert, og både historie, smak og håndverk har stått i fokus. Velger du Jacobs Utvalgte, har du det beste utgangspunktet for en spennende matopplevelse og et vellykket resultat.

Jacobs Utvalgte kaffesortiment har bestått av fem forskjellige kaffetyper (Blå Java, Excelso Colombia, Mount Kenya, Brazilian French Roast, Espresso Italian Style).

Fra 1. september utvides serien med to varianter med kaffeputer.

Dette er nyhetene

Brazilian French Roast er utvalgte kaffebønner fra Brasil med spesielle smaksegen-skaper, som så er blitt mørkbrent på fransk manér. Kaffen har en relativt kraftig, bittersøt smak, og drikkes gjerne blandet med melk og brunt sukker som ”Café au lait”. Mange foretrekker den imidlertid som en ren ”Café noir”.

Excelso Colombia er en kraftig kaffe med god fylde og aroma. Den har en balansert fin fruktighet med innslag av fersken og bringebær. På ca 1500 m høyde, i de solrike fjellskråningene i Colombia, vokser den spesielle Excelso-kaffen. Her håndplukkes kaffebærene og vaskes i friskt vann før de soltørkes. Excelso Colombia passer ekstra godt etter en god middag.

Powered by Labrador CMS