Det Besta Eg Vett2

Årets offisielle Gladmat-bok

Dette er årets offisielle Gladmat-bok for 2013. Den vil bli lansert ved åpningen av årets Gladmatfestival, nærmere bestemt tirsdag 23. juli. Det er journalist Borghild Fiskås sluttverk som matjournalist i Stavanger Aftenblad.

Publisert

Årets offisielle Gladmat-bok

«Det besta eg vett» er en minnebok med rundt 200 oppskrifter med illustrasjoner, reportasjebilder og minneverdige klipp fra kulinariske hendelser og prosjekter med betydning for Mediehuset Stavanger Aftenblad, matbyen Stavanger og folket som bor der.

Radarpar i Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad var den første avisen i Norge som i 1984 satset på en ukentlig matside. I mer enn 29 år har journalist Borghild Fiskå og fotograf Jonas Haarr Friestad vært ansvarlige for spalten. Da Gladmatfestivalen ble arrangert for første gang i 1999, var det akkurat de to som var faddere for festivalen.

Nå skal Borghild slutte i avisen etter 40 år og 40 dager, og når boka lanseres avsluttes det tette samarbeidet mellom fotograf og journalist.

«Derfor er det ekstra hyggelig at festivalstyret ønsket avskjedsboka som årets offisielle Gladmat-bok», heter det i en pressemelding.

272 sider

Boka er på 272 sider.

Den vil bli solgt på Stavanger Aftenblads stand, på avisens nettside og flere andre utsalgssteder under Gladmat 2013

Les mer på Gladmat.no

"
Powered by Labrador CMS