Resdiary Iphone-booking

Betal middagen på internett

Mange restauranter går glipp av vesentlige inntekter når gjestene ikke kommer til avtalt tid. De fleste spisesteder har opplevd dette i forbindelse med julebordweekender, og i denne perioden er det sjelden det kommer gjester på døra siden «alle» vet at det er fullt. Nå finnes det en løsning som kan redusere dette inntektstapet.

Publisert

ResDiary har sammen med Nets nå laget en løsning som forenkler dette. Integrasjonen åpner både for forskuddsbetaling, depositum og salg av gavekort.

Alt skjer direkte fra restaurantens egen hjemmeside.

– Bør bli tøffere

Restauranter taper langt større beløp enn hva flyselskap tar for en billett. Bransjen bør bli tøffere på dette området. Frem til nå har det ikke vært noen enkel løsning på utfordringen.

– I løpet av de neste årene vil bli like naturlig å betale forskudd eller depositum for et restaurantbesøk som det i dag er ved bestilling av en kino- eller flybillett, sier Ole-Petter Brustuen i ResDiary.

Raskt og sikkert

Løsningen som nå er utviklet gir en rask og sikker betaling. Forutsetningen er at restauranten benytter ResDiary Pro, har en avtale med Nets om Netaxept, samt en avtale om kortinnløsning via en innløser.

Løsningen er allerede tatt i bruk hos Icebar Oslo og Nordic Light Hotel i Stockholm.

ResDiary

Hjelper mer enn 2900 restauranter med nettbasert bookingsystem. Løsningen effektiviser bookingprosessen og sparer tid for restauranten, samtidig som den gir bedre oversikt. Hver booking bygger kundedatabasen og innebygde funksjoner sender automatisk SMS/e-post bekreftelser, påminnelser og "takk for besøket"-meldinger. Håndterer automatisk booking fra Facebook, portaler, Apper og hjemmesiden til restauranten.

Les mer på Resdiary.com

Nets

Nets er et av de ledende europeiske selskapene innen betalings-, informasjons- og elektroniske sikkerhetsløsninger og har en av de mest omfattende og innovative produktporteføljene i Europa. Vår ambisjon er å bli en enda sterkere partner for våre kunder, slik at vi i enda større grad er i stand til å støtte opp om deres forretningsvirksomhet, både nasjonalt og internasjonalt. Selskapets mål er å gjøre det enklere og mer sikkert å håndtere verdier med både økonomisk og informasjonsmessig innhold. Nets har over 2700 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i København, og kompetanse- og forretningssentre i Oslo, Stockholm, Helsingfors og Talinn.

Les mer på Nets.no

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS