Le Verre Twin-Pod Bar1

Holder vinen frisk og svinnet borte

Vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin er et vin- og champagnepreserveringssystem, utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere. Produkter er forholdsvis nytt i Norge, men verdensledende i sitt slag med 40 000 brukere over hele verden.

Publisert

Le Verre de Vin sørger for at åpnet vin holder seg frisk i inntil tre uker. På denne måten unngår for eksempel restauranter og andre serveringssteder svinn. Minst like viktig er det imidlertid at systemet gir en risikofri mulighet til å øke utvalget av vin på glass, noe mang en bar- og restaurantgjest vil sette stor pris på, sier Øyvind Tveit i Vinconsult i Ålesund, som distribuerer Le Verre de Vin i Norge.

Blant firmaets første kunder er blant andre Cru Vin og Kjøkken, The Thief, Soria Moria, Holmenkollen Park Hotel, Union Hotel Geiranger, Hotel Alexandra Loen og Park Hotel Vossevangen.

Rask og effektiv skjenking

«I motsetning til andre (dispenser-)systemer på markedet,gir Le Verre de Vin full fleksibilitet i forhold til skjenking; ved bardisk eller restaurantbord. Systemet er utviklet spesielt med tanke på rask og effektiv logistikk i forhold til å håndtere salg av vin på glass. Det er meget funksjonelt og enkelt i bruk, og ikke minst meget driftssikkert», heter det på Vinconsults hjemmeside.

Ikke noe svinn

Le Verre de Vin konserveringssystem gir restauranter og barer muligheten til å håndtere et større utvalg vin på glass, på en enkel, kostnadseffektiv og sikker måte. Resultat: Null svinn, mer fornøyde kunder og større inntjening, opplyser Tveit.

Siden introduksjonen for over 15 år siden, er det solgt om lag 40 000 systemer verden over, og Le Verre de Vin har også vunnet stor anerkjennelse hos tusenvis av hotelleiere og restauratører, vinhandlere og andre brukere. På referanselisten inngår en lang rekke 5-stjerners hoteller og Michelinstjerne-restauranter, så vel som verdenskjente vinprodusenter.

Le Verre de Vin Pod Bar

Le Verre de Vin Pod Bar er tempererte vinskap i kombinasjon med Le Verre de Vin-teknologien.

– Det nye Pod Bar-systemet tilbyr på samme tid perfekt preservering av åpnede vinflasker, perfekt temperert oppbevaring (4-18 grader). 21 dagers toppkvalitet på åpnede vinflasker sammen med perfekt temperering er fremtidens løsning for å tilby kundene et større utvalg kvalitetsvin per glass, sier Tveit.

Pod Bar er et modulært oppbygget system som er meget fleksibelt og plasseringsvennlig. Systemet kan bygges ut/kompletteres når som helst. Hvert skap har plass til 8-12 flasker vin.

Les mer på Vinconsult.no

"
Powered by Labrador CMS