Zoegas Skånerost2

Lanserer Zoégas Skånerost

Vi drikker mer og mer kapselkaffe i Norge, og Nescafé Dolce Gusto lanserer i den forbindelse Zoégas Skånerost, en skånsk, mørk klassiker.

Publisert

1,2 millioner nordmenn har kaffekapselmaskin hjemme, og andelen har doblet seg siden 2011. Vi er et kaffeelskende folk, og en av fem nordmenn drikker mer kaffe i dag enn for tre år siden*.

For bare noen år siden var kaffekapsler et ganske ukjent fenomen i Norge. Den som ville ha noe annet enn vanlig filter- eller kokekaffe var i prinsippet henvist til en kafé eller til dyre og uhåndterlige kaffemaskiner.

Intenzo, Mollbergs, Dark Temptation – og Skånerost

Nescafé Dolce Gusto har raskt etablert seg som et av Norges mest populære kaffekapselsystem. Bak framgangen ligger både et stort utvalg maskiner og et variert sortiment av varme og kalde drikker. Nå kommer en skånsk, mørk klassiker med i form av Zoégas Skånerost i kapsler.

Nescafé Dolce Gusto sin brede produktportefølje inkluderer et smakssortiment som strekker seg fra mørkbrent kaffe til kalde, forfriskende drikker. Av de mest populære kaffevariantene er Zoégas sine smaker Intenzo, Mollbergs og Dark Temptation. Nå utvides altså spekteret med Zoegas Skånerost.

Mørk og fyldig

– Av alle de ulike smakene våre utmerker Zoégas-kapslene seg som storselgere blant nordmenn og også svensker. Kaffemestrene våre på brenneriet i Helsingborg har virkelig funnet frem til nyanser som passer den nordiske smaken. Jeg er overbevist om at denne kapselen med den mørke, fyldige smaken vil bli en favoritt for mange, sier Kim André Nordby, markedsansvarlig for Nescafé Dolce Gusto.

*Kilde: Kaffeundersøkelsen 2013. Norsk Kaffeinformasjon. Ipsos/MMI.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS