nespresso-umilk

Nespresso lanserer Umilk

I sin kontinuerlige streben etter å levere den ultimate kaffeopplevelsen til medlemmene i Nespresso Club utvider Nespresso nå sin portefølje av U-kaffemaskiner med sin siste nykommer: Umilk. I tillegg til at Umilk-maskinen enkelt tilbereder din foretrukne Grand Cru har Umilk en integrert beholder for fersk melk som gir ytterligere fleksibilitet og brukervennlighet til deg som foretrekker både kaffe- og melkedrikker.

Publisert

Melkeskummeren, Aeroccino3, gir deg jevnt og fint melkeskum for både varme og kalde melkeoppskrifter, samtidig som den er meget enkel å rengjøre. Umilk kan tilpasses alle rom. Den justerbare vanntanken og Aeroccino3 kan skyves bak maskinen, slik at fasongen kan endres i stil med rommets interiør.

«Det er en fornøyelse å bruke og vise frem Umilk-maskinen, som passer dem som ønsker optimal brukervennlighet, rent design, samt kaffe og melkedrikker av høyeste kvalitet», skriver Nespresso i en pressemelding.

Husker hva du drikker

I tillegg til den stilfulle fasongen, husker Umilk din foretrukne koppstørrelse slik at du ikke trenger å spesifisere den hver gang. Takket være de forhåndsprogrammerte Ristretto-, Espresso- og Lungostørrelsene trenger man ingen omprogrammering. Umilk-maskinens praktiske koppstøtte gjør kaffebryggingen enklere og er utformet for å passe både store og små kaffekopper.

«Umilk byr på god brukervennlighet og dens minimalistiske design pakker inn den nyeste teknologien. Foruten å kunne varme seg opp på bare 25 sekunder, tilbyr Umilk automatisk brygging slik at kaffen blir påbegynt straks du setter i Nespresso-kapselen og med letthet lukker det elegante skyvestykket. Den samme prosessen skaper en god kaffelevering som gir et optimalt resultat, siden Umilk-maskinen stopper automatisk etter ønsket vannmengde og gir et optimalt resultat. Den umiddelbare stoppen av kaffeflyten gjør den også til en av de reneste maskinene fordi den forhindrer drypping og automatisk løser ut hver enkelt kapsel. Samtidig som maskinen bruker disse banebrytende funksjonene, kan brukerne dessuten ha god samvittighet ettersom Umilk har en optimal energiprofil for denne maskinklassen. Mer enn 50 prosent av maskinen er laget av resirkulerte materialer (som ikke er i kontakt med nærngsmidlene), og den slår seg automatisk av når den ikke er blitt brukt på ni minutter», skryter Nespresso i en pressemelding.

To farger

Maskinen er tilgjengelig i to farger – Pure Cream og Pure Black, og er avrundet med runde kanter med Nespresso-signaturen inngravert på sidene. Umilk vil koste NOK 1499 kroner, og er tilgjengelig fra september 2013 i Nespresso Boutiques, på www.nespresso.com, via Nespresso Club og hos utvalgte elektronikk- og kjøkkenkjeder.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS