Eirawater1

Ny designpris til Eirawater

Vannprodusenten Eirawater AS i Eresfjord har fått sin tredje designpris. Denne gangen den tyske designprisen «German Design Award» for 2014. Eirawater har fått prisen «Special Mention».

Publisert

Illustrasjonsfoto: Eirawater

– Vi er spesielt stolte over å få en tysk designpris, der er konkurransen knallhard, sier Bjørn Rybakken i designbyrået Tangram, som står bak design på flaske og logo.

– Når vi ser på hvilke andre selskaper som har fått den samme prisen for 2014, som for eksempel Mercedes og Audi, er det spesielt at et lite norsk selskap som Eirawater får den samme prisen, legger Rybakken til.

Flere priser

I 2012 fikk Eirawater Merket for god design av Norsk designråd, og bronsemedalje i den internasjonale designkonkurransen Pentawards i Paris.

– Eirawater AS, som leverer det norske flaskevannet Eira, opplever økende etterspørsel etter flaskevannet fra de beste restaurantene i Norge. Det er spesielt de restaurantene som er opptatt av kvalitet og design som vil satse på Eira til sine kunder, opplyser Olbjørn Kvernberg i Eirawater.

Samarbeid med Tine

Eirawater AS ble etablert i 2007 og startet produksjon av vann på flasker i 2010. Vannet tappes direkte fra Syltebøkilden.

Eirawater brukes i dag av en rekke restauranter i de store byene i Norge, og selskapet har i 2013 inngått distribusjonsavtale med TINE, og kan nå levere over hele landet.

Les mer på Eirawater.no

"
Powered by Labrador CMS