Ocean Spray Tranebærjuice

Tranebærjuice med vekst i Norge

I løpet av de siste årene har tranebærmarkedet vokst kraftig i Europa, og i England er for eksempel Ocean Spray tranebærprodukter på størrelse med Pepsi. Ocean Spray Cranberry Classic ble først lansert i Norge på midten av 1990-tallet, og har siden hatt en jevn salgsvekst. I løpet av fjoråret økte salget på 14,5 prosent sammenlignet med året før.

Publisert

I en ny studie (presentert oktober 2012) som ble gjennomført av American Heart Association ble det dokumentert at tranebær forbedret blodtrykket hos voksne mennesker på grunn av antioksidantene som finnes i tranebærene.

Naturlige antioksidanter

Undersøkelsen som ble gjennomført for USDA`s Agricultural Research Service konkluderte med at de som drakk lavkalori tranebærjuice som en del av et riktig kosthold hadde betydelig lavere blodtrykksverdier enn de som ikke drakk tranebærjuice. I dag tar 755 000 mennesker i Norge medisiner mot for høyt blodtrykk og derfor er det viktig med kunnskap om hvilke gevinster som naturlige antioksidanter i tranebær kan gi.

Samtidig dokumenterer to andre nye undersøkelser om den gunstige innvirkning tranebær har på blære- og urinveisinfeksjoner blant både barn og voksne kvinner.

Ocean Spray

Amerikanske Ocean Spray er verdens ledende produsent av tranebærjuice. Verden over anses Ocean Spray som et varemerke med kvalitetsstempel.

Ocean Spray Int. er et andelslandbruk, som eies av 750 tranebærdyrkere og 150 sitrusdyrkere i USA og Canada.

Ocean Spray finnes som ferdigblandet juice på enliterskartong i alle landets dagligvarebutikker.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS