Old El Paso ny resept2 TACO

Bedre fredagstaco

Old El Paso har involvert forbrukerne, og forbedrer en tacofavoritt og relanserer Taco Spice Mix med mer autentisk krydder og uten konserveringsmidler.

Publisert

Taco med pulled pork. Se oppskrift lengre ned i saken.

I prosessen med å finne den aller beste krydderkombinasjonen, har General Mills og Old El Paso involvert folket. Den gamle oppskriften har blitt testet opp mot den nye kombinasjonen, og forbrukerne liker det de smaker.

– I den nye oppskriften er det autentiske krydderet i førersetet, noe som passer godt med nordmenns matpreferanser. Vi er svært fornøyde med å ha funnet en oppskrift som er god på smak, uten konserveringsmidler, og som inneholder enda mer av det smakfulle, meksikanske krydderet som nordmenn er så glad i, sier Edvard Mellbye på General Mills i en pressemelding.Med mer autentisk krydder som spisskummen, chili og paprika, passer den nye kryddermiksen perfekt til tradisjonelle meksikanske retter, men også til mer moderne oppskrifter. Prøv for eksempel Old El Pasos oppskrift på pulled pork (se under).

Pulled pork med eplejuice (4-6 pers)

1 kg benfri kotelett 1 gul løk 2 dl konsentrert eplejuice 1 pose Old El Paso Taco Spice Mix 1 glass Old El Paso Thick´n´Chunky Salsa, medium Salt og pepper1 pakke Old El Paso Stand ’n’ Stuff Tortilla

Fremgangsmåte: Sett ovnen på 125 grader. Skrell og hakk løken. Gni inn kjøttet med kryddermiksen. Legg kjøttet sammen med løken i en ildfast form. Bland eplejuicen med tacosausen. Hell det så over kjøttet, og sett det i ovnen i ca. 6 minutter. Pensle kjøttet med sausen innimellom. Ta ut kjøttet og del det med en gaffel. Hell sausen som er igjen i formen over det oppdelte kjøttet. Smak til med salt og pepper. Servér kjøttet iStand 'n' Stuff Tortillasammen med ditt favoritt-tilbehør.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS