Brillet Fotokred Maison Brillet (1)

Eksklusivt fra Maison Brillet

Det franske konjakkhuset Maison Brillet lanserer en ny eksklusiv konjakk, Brillet Xème Génération Vintage 1990.

Publisert

Foto: Maison Brillet

Selv om destillasjonsapparatet er en arabisk oppfinnelse, er det kun i Cognac-regionen i Frankrike det produseres ekte konjakk.

Jean-Louis Brillet er 10. generasjon konjakkprodusent. Her på besøk i Oslo nylig.

Produksjon av druebrennevin i Frankrike er en industri med lange tradisjoner, og det gjelder også konjakkprodusenten Maison Brillet.

10. generasjon

Eieren Jean-Louis Brillet er 10. generasjon konjakkprodusent, og han har nå valgt å hylle sin egen familiehistorie med en ny fristelse laget på konjakk, Grande Champagne Vintage 1990. Den er av det eksklusive slaget, da det kun blir laget 600 flasker. Hver enkelt flaske er signert og nummerert.

– Med denne konjakken ønsker jeg å hedre mine forgjengere. Jeg har valgt å bruke kunnskapen jeg har arvet fra familien min for å skape et tilskudd i Brillet-porteføljen som jeg er stolt av. Dette er noe jeg ønsker å dele med folket, sier Jean-Louis Brillet.

Også til mat og i drinker

Konjakktypen er rund i smaken med anelse av mild vanilje, noe som gjør den godt egnet til både søtt og salt. Her hjemme har vi for vane å drikke konjakken bar, men Brillet Xème Génération Vintage 1990 anbefales også til mat eller i en drink.

Brillet Xème Génération Vintage 1990

Land/distrikt: Frankrike/Cognac

Begrenset antall: 600 flasker

Pris: 1000 kroner (Vinmonopolet, veil.)

Importør: Interbev

Powered by Labrador CMS