Vaasan Baguetter4

Ekte fransk fra Vaasan

Vaasan lanserer nå en portefølje med Ekte franske baguetter, bakt i Frankrike, med fransk mel, salt og gjær – på tradisjonelt fransk vis. Vaasan innfærer også en ny kvalitetsgaranti: Så sikre er de på kvaliteten at det følger fornøydgaranti med på kjøpet. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på baguettene, erstattes dem.

Publisert

Vaasan lanserer nå en ny portefølje baguetter som blir bakt i Frankrike. Her representert ved markedsavdelingen som består av May Britt Aksvik, markedssjef (t.v.), Caroline Jilg-Scherven, produktsjef og Fredrik Gruffman, produktsjef. (Foto: Vaasan)

Vaasan følger trenden med søkelys på naturlige råvarer og lanserer nå en ny portefølje baguetter som blir bakt i Frankrike.

– Som en av Nord-Europas største leverandør av bakevarer, har vi nå satt helt nye kvalitetskrav til våre baguetter. For å få helt ekte, fransk vare vil produksjonen av våre nye baguetter foregå på et av Frankrikes, og Europas, beste baguette-bakerier. Her har de produsert baguetter av ypperste kvalitet siden 1964, sier Fredrik Gruffman, produktsjef hos Vaasan.

– Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder baguetter bakt på fransk vis med fransk mel. Videre er bakernes fagkunnskaper om elting, hviletider og steking tatt hensyn til. Det sikrer høy kvalitet og god smak.

100 % fornøydgaranti

– En baguette er ikke bare en baguette. Det er stor forskjell på smak, holdbarhet og bruk av råvarer, understreker Fredrik Gruffman.

– En god baguette skal smake godt, ha tynn og sprø skorpe og en luftig tekstur. Ved å benytte et bakeri som kun benytter fransk mel i sine bakervarer, innfrir vi alle kvalitetskrav. Vi er faktisk så overbeviste om smaken og kvaliteten på disse baguettene at vi som første leverandør gir 100 % fornøydgaranti, sier Gruffman.

Baguetter åpner for mange muligheter. (Foto: Vaasan)

– Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på baguettene, erstatter vi dem. Vi garanterer ekte vare.

Fri for tilsetningsstoffer

Mattrendene for 2014 viser at vi som forbrukere blir enda mer opptatt av kvalitetsmat, renhet og ekthet i årene fremover. Vaasan tilbyr derfor baguetter som er fri for kunstige tilsetningsstoffer.

Vaasan tilbyr nå franske baguetter bakt i Frankrike med 100 % fornøydgaranti. (Foto: Vaasan)

– I tillegg tilbyr vi glutenfrie produkter. Det at du også kan velge mellom fin-, halvgrov-, grov- og surdeig, gir forbrukerne frihet til å velge, sier Fredrik Gruffman.

– Vår jobb å tilby kvalitet

– Det er vår jobb som produsenter, forhandlere og innkjøpere å sette oss inn i hva produktene inneholder slik at vi kan sørge for at forbrukerne tilbys kvalitetsmat, understreker produktsjef Gruffman i Vaasan.

– Vi har tatt et steg i riktig retning. Nå håper vi at også mange utsalgssteder og grossister vil se viktigheten av å kunne tilby kvalitet i alle ledd, legger han til.

Les mer om produktene på Vaasan.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS