3 TEMP kaffe2

Eneste kaffemaskinprodusenten i Norden

Nysatsingen 3Temp AB i Arvika, like ved den norske grensen, er per dato den eneste kaffemaskinprodusenten i Norden. Bak det nye selskapet står kaffeentusiaster og -spesialister med bakgrunn i Crem International (tidligere Coffee Queen).

Publisert

3Temp AB er lokalisert i Arvika, Sverige og ble etablert i 2013 av Patrik Stridsberg, Jarl Nilson og Anders Eriksson for å utvikle, produsere og markedsføre high-end-kaffemaskiner for det profesjonelle markedet.

Johan Aglen, tidligere Crem, er sentral i nye 3Temp.

Nordmannen Johan Aglen er også en av de sentrale medarbeiderne i det nye selskapet.

Klar for produksjon

Etter måneder med planlegging og forberedelser, er selskapet nå klare til å starte produksjonen.

– Dette er en nokså unik satsning da vi vil bli den eneste fabrikken som produserer kaffemaskiner her oppe i Norden. I en tid da tendensen i mange industrier er å outsource, gjør vi det motsatte. Alle underleverandører er fra Norden eller andre europeiske land. Vi anser Norden som vårt hjemmemarked, og vi har etablert vår fabrikk i Sverige. Våre maskiner vil således være de eneste som er 100 prosent utviklet og produsert i Norden, forteller Johan Aglen, kjent i Norge fra blant annet Crem.

Patrik Stridsberg er daglig leder for 3Temp AB i Arvika, som er den eneste kaffemaskinprodusenten i Norden.

Dette er 3Temp AB

Teamet består i dag av mennesker som sammen innehar nøkkelkunnskap for å drive en konkurransekraftig produsentbedrift i kaffebransjen. Dette inkluderer erfaring fra R&D, produksjon, support, kvalitetssikring, salg, etc., sier Aglen.

Også flere av de andre medarbeiderne i 3Temp vil være kjent for mange i horecabransjen i Norge:

Patrik Stridsberg (CEO/Business Development) Jarl Nilson (Manager Mechanical Design & Engineering) Anders Eriksson (Manager Electronic Design & Software) Henrik Bergström (Technical Advisor/Quality Assurance) Ulf Sjöberg (Manager Production & Logistics) Anders Nilsson (Mechanical & Production Engineering)Johan Aglen (Head of Sales & Marketing)

Unik filterbrygger

3TEMP har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Slayer Inc. i USA, som produserer high-end espresso maskiner, og er kjent for sin kvalitet og sofistikerte design.

– Dette innebærer at vi kan tilby et komplett produktprogram av høykvalitative maskiner fra dag én. Selvsagt støttet av opplæring, service og support. Vi er også i ferd med å sluttføre utviklingen av en unik filterbrygger som vi vil starte produksjonen av i nær fremtid, opplyser Aglen.

Dette er produktprogrammet til 3TEMP AB:

* Slayer espresso maskiner: 1,2 og 3-grupps maskiner.

* Hipster filterbrygger: Egenutviklet filterbrygger med unike egenskaper.

* El Molino espressokvern: Kvern utviklet for å møte en Barista’s høye krav.

* El Molino kaffekvern: Kvern utviklet for å møte kravene til høy presisjon og kapasitet.

* Et utvalg av verktøy og tilbehør.

Du finner mye mer informasjon på 3temp.com

"
Powered by Labrador CMS