Philips SoupMaker1

Fast slowfood med nye Philips SoupMaker

Med nye SoupMaker fra Philips kan du på under 20 minutter omdanne ferske ingredienser til varme supper og sunne smoothies. Fast slowfood, helt enkelt.

Publisert

Å spise sunt i en hektisk hverdag kan oppleves som en ligning uten løsning. Slow cooking og surdeigbakst fortjener all ære, men i realiteten består hverdagen av travle dager der maten må stå på bordet kjapt og uten problemer.

Derfor lanserer Philips nå SoupMaker, et nytt tilskudd til teknologiselskapets serie av kjøkkenprodukter for sunn mat.

Trenger ikke ta lang tid

– En tydelig trend innen mat de siste årene er økt søkelys på helse og tilberedning av mat fra grunnen av, med ferske ingedienser. Med SoupMaker vil vi vise at tilberedning av hjemmelaget mat ikke trenger å ta lang tid, og at det selv i en travel hverdag er mulig å spise sunt, sier Louise Widmark, nordisk markedsansvarlig for hvitevarer hos Philips.

Med SoupMaker kan hjemmekokker lage supper, smoothies og kompotter ved hjelp av fire programmer der tid og temperatur er forhåndsbestemte for et godt resultat. Ved hjelp av ett tastetrykk tilbereder SoupMaker de ferske ingrediensene og på ca. 20 minutter er retten klar for servering.

Enklere og mindre tidkrevende

I tillegg til at Philips SoupMaker har et program som varmer ingredienser, er det mulig å bestemme rettens konsistens. På denne måten kan SoupMakeren lage både glatte og mer chunky supper, smoothies og kompotter. De ulike programmene gjør SoupMakeren anvendbar i mange situasjoner.

– Da vi undersøkte hva slags type kjøkkenmaskin mange er ute etter, oppdaget vi etterspørsel etter en maskin som gjør matlaging enklere og mindre tidkrevende. Samtidig vil hjemmekokken ha en kjøkkenmaskin som gir rom for kreativ og nyttig matlaging. Dette har vi tatt hensyn til med SoupMaker, sier Louise Widmark.

Veiledende pris: 1000 kroner

For å lese mer om hvordan SoupMaker fungerer, se Philips.no/SoupMaker

Se videoen om SoupMaker her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS