Grilstad Pulled Turkey3

Grilstad Storkjøkken lanserer Pulled Turkey

Street Food tilberedes av kokker som setter kvalitet og smak aller høyest. Viktige stikkord er friske råvarer, spennende smak og enkel tilgjengelighet. – Vi utvider nå vårt Street Food konsept med Pulled Turkey, en saftig kalkun som er langtidsstekt og ferdig revet, opplyser Monica Nilsen i Grilstad.

Publisert

Pulled Turkey fra Grilstad Storkjøkken.

– Produktet er forsiktig smaksatt slik kundene kan velge smaksretning selv. En rask oppvarming og kombinasjon med passende tilbehør er det eneste som skal til for å lage en spennende rett, fortsetter Nilsen.

Også Pulled Pork

I tillegg til Pulled Turkey anbefaler hun Pulled Pork, en langtidsstekt svinenakke, ferdig revet og marinert med Chipotle Chili.

– Mange forbinder naturlig nok Pulled Pork med USA og BBQ, men denne smakfulle kjøttretten er også svært utbredt i England og stadig flere land i Europa. Vi lager Pulled Pork på langtidsstekt svinenakke, tilberedt til kjøttet blir så mørt at det bare kan trekkes fra hverandre. Vårt produkt er ferdig revet og marinert med Chipotle chili, melder Nilsen.

Allsidige produkter

Pulled Pork fra Grilstad Storkjøkken.

Både Pulled Turkey og Pulled Pork kan gjerne serveres i et grovt hamburgerbrød eller sandwich, i en Quesedilla, i en wraptortilla eller i salat. Dette er et allsidig produkt, og det er bare fantasien som setter grenser.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS