Alpro havredrikk Original 2

Havredrikk til frokost

Den sunne havren kan ikke bare spises, den kan også drikkes. Nyheten Alpro havredrikk har et lavt fettinnhold, og inneholder fiber som er bra for fordøyelsen.

Publisert

Drikken inneholder også vitaminer og kalsium og har en myk og naturlig smak, selv om den ikke er tilsatt sukker. Passer godt som drikke eller over müsli, i smoothies og ellers i matlaging.

Vinner av flere smakstester

– Alpro havredrikk mottok i 2013 den høyeste utmerkelsen (tre stjerner) av Superior Taste Award-juryen, som består av 120 europeiske stjernekokker på høyt nivå fra 15 ulike land. Dessuten var den en smaksfavoritt i en blindtest blant svenske forbrukere i 2013, sier merkevareansvarlig hos Alma Norge, Ann Helen Haaning Johnsen.

Alpro havredrikk inneholder fiber som er bra for fordøyelsen, og har et lavt fettinnhold – noe som kjennetegner alle de plantebaserte produktene fra Alpro. Drikken er også en kilde til vitamin B2, B12 og D samt kalsium.

Plantebasert er viktig for fremtiden

Mat og drikke basert på planter bør i større grad inngå i vårt daglige kosthold for å forebygge livsstilssykdommer. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi også bruken av knappe ressurser og senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

Alpro er kjent for å levere 100 prosent plantebasert mat og drikke som har et naturlig lavt innhold av mettet fett og som bidrar til et variert kosthold.

Siden Alpro tradisjonelt er forbundet med soyaprodukter, er det viktig å presisere at Alpro havredrikk ikke inneholder soya. Drikken er fri for melk/laktose, animalsk fett og er ikke tilsatt hverken sukker, kunstige søtnings- og fargestoffer eller konserveringsmidler.

Veiledende pris: 29 kroner

Nettside: Alma.no eller Alpro.com/no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS