Voga

Interbev har overtatt Voga

Flaskene i vinserien Voga fremstår som stilikoner på trendy barer og restauranter verden over. De gjør seg også utrolig godt på festbordet. Med vinserien har den norske importøren Interbev styrket sin italienske vinportefølje.

Publisert

Interbev er ny importør for Voga.

Voga produseres av Enoitalia, et selskap som satser utradisjonelt og internasjonalt. Enoitalia har vunnet flere utmerkelser for sin innovative flaskedesign og smak.

Fra Veneto

Bak Enoitalia står familien Pizzolo, som holder til i Bardolino, en liten kommune i Veneto i Nordøst-Italia. Pizzolo har drevet med landbruk siden mellomkrigstiden, men det er først med dannelsen av Enoitalia på 80-tallet at dere store vinsatsningen ga avkastning.

I dag er Enoitalia et av Italias største privateide vinhus med produksjon i flere italienske regioner.

Om vinene

Voga-serien består av vinene Voga Prosecco, Voga Sparkling, Voga Pinot Grigio, Voga Quattro og Voga Moscato.

Til vårens og sommerens selskaper passer det å ønske velkommen med et glass Voga Prosecco, gjerne med friske jordbær til. Serverer du ferske reker eller annen sjømat er Voga Pinot Grigio et godt følge, og til grillmat og andre kjøttretten er Voga Quattro å anbefale. De elegante vinflaskene setter standarden når det kommer til dekor og det er bare å fylle på med friske blomster, levende lys og god stemning, og har også blitt et populært valg i kjendiskretser – på grunn av sin særegne design.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS