Ceriux Tostada

Kulinarisk øl fa Spania

Ceriux Tostada og Ceriux Negra er håndbryggede øltyper fra Rioja i Spania, spesiallaget for restaurantnæringen. Øltypene som importeres av Podium Wines er gourmetøl som skal gi deg en ny opplevelse når du drikker øl til mat.

Publisert

Ceriux Tostada.

Restaurantbransjen er en sektor som stadig må finne nye måter å fornye seg på for å beholde sine kresne gjester, slik kom Ceriux til verden. Dette originale og nyskapende ølet, sammen med et utvalg av retter, sikrer en fin og annerledes opplevelse for selv de mest bevandrede innen mat, skriver Podium Wines i en pressemelding.

Kulinarisk karakteristikk

Ceriux har en kulinarisk karakteristikk, da den er brygget på Rioja-druen, samt malt og humle. Øltypene er dobbelgjæret og håndbrygget, gjæret og lagret i over en måned og deretter gjæret igjen i flasken i temperaturkontrollert rom.

Under prosessen ved brygging av Ceriux, tilsettes en ingrediens som skiller Ceriux fra andre øltyper. Det tilsettes konsentrat fra Tempranillo-druen fra Rioja, som setter en ekstra karakter på ølet. Ceriux har et spekter av smaker som gjør at den kan kombineres med de aller fleste matretter, selv de kraftigste.

Ceriux Tostada

Et øl med mahognifarget preg, kremete skum og smak av hasselnøtter, karamell, rosiner og kaffe. En god balanse mellom bitterhet og sødme med ettersmak av tørket frukt og lakris. Passer til sjømat med spicy saus, marinert hvitt kjøtt, lam eller grillet rødt kjøtt. Også egnet til tapas, spesielt chorizopøler, iberico svin, manchego ost og kremete blåmuggoster.Pris: 36 kroner (veil.pris Horeca)

Ceriux Negra

Ceriux Negra

Mørkebrun farge med lyst skum på toppen. Aromaer av brent kaffe, lakris og bitter sjokolade med et sterkt preg av humle mot slutten. Passer til fyldige salater med senneps vinaigrette, fisk med spicy saus. Mexicansk og asiatisk mat, ostetallerken med nøtter og marmelade, og til desserter med kraftig sjokoladesmak.Pris: 33, 60 kroner (veil.pris Horeca)

Nettside: Podiumwines.no

"
Powered by Labrador CMS