Chill Out Smartbag4

Nå kommer vinen i bag

Chill Out Deckchairs Chenin Blanc SmartBag kan bli sommerens nye hit. Vinen, som kommer i bagform, er egnet for sesongens uteliv. SmartBag’en på 1,5 liter tar liten plass når den er full og tar minimalt med plass når den er tom. Den gir 90 prosent mindre avfall enn to flasker.

Publisert

Noen har dratt på firkantede bokser ut i det fri, som ikke alltid er like lettplassert i sekken. Nå forsøker Interbev seg på en ny løsning – med hvitvin i en 1,5 liters bag.

Nå blir dagene både lengre og varmere. Vi flytter ut på terrasser og balkonger, i hager og parker og nyter gjerne både frokost, lunsj og middag ute i det fri. Årstiden er full av avslappende aktiviteter som turer i skog og mark, piknik, bading eller sosiale sammenkomster, enten vi befinner oss i byen, på hytta, stranden eller båten.

Et valg i det fri

Vinen kommer i en praktisk og miljøvennlig bag som gjør den enkel å ha med på tur. SmartBag’en på 1,5 liter tar liten plass når den er full og tar minimalt med plass når den er tom.

«Å redusere mengden emballasjemateriale er en viktig miljøsak og ekstra yttereske viser seg å være unødvendig, så skal du frakte med deg vin ut i det fri er dette helt klart et egnet valg», heter det i en pressemelding.

Kjøles ned i vann

«Chill out» betyr å slappe av, og har gitt navn til en bølge som oppsto i England på begynnelsen av 1990-tallet, da folk i trendsettende miljøer følte behov for å ta det litt roligere, jobbe mindre og bruke mer tid sammen med venner.

Chill Out Deckchairs Chenin Blanc er laget på 100 prosent Chenin Blanc, og kjøles enkelt ned i kaldt vann. Den passer godt til ukompliserte retter som salat, fisk og sjømat, og er også egnet til grillmat, lyst kjøtt som kylling og svin, harde oster og kittoster. Vinen trenger nødvendigvis heller ikke følge av mat.

Chill Out Deckchairs Chenin Blanc


Land/distrikt: Sør-Afrika/Western Cape.

Produsent: Altia Corporation - Chilloutwine.com

Druer: Chenin Blanc (100 %)

Alkohol: 12,5 %

Serveringstemperatur: 8-12 grader

Pris: 190 kroner (150 cl)

Norsk importør: Interbev

"
Powered by Labrador CMS