Kjøttfri dag Soy4you lys2

Sunt og enkelt alternativ til kjøtt

Soyaproduktet Soy4you er en innovativ nyhet på det norske markedet og er et sunt og enkelt alternativ til kvernet kjøtt.

Publisert

Det har i tillegg et høyt innhold av proteiner og er nesten uten fett.

Soy4you er et naturprodukt og produseres av Agger Foods i Danmark, og importeres av Brynildsen AS i Norge.

Suksess i Danmark

– Soy4you minner i konsistens om kvernet oksekjøtt, og kan enkelt brukes i den daglige matlagingen. Her i Norge har produktet fått listing både hos NorgesGruppen og Rema 1000, forteller produktsjef Anne Henneli Michelsen hos Brynildsen AS.

– Soy4you er det første produktet av sin art i markedet. Vi er spente på mottakelsen av produktet hos norske forbrukere. Vi forventer for øvrig samme respons som produktet fikk hos forbrukere i Danmark. Produktet har allerede hatt stor suksess i Danmark, og Agger Foods mottok prisen «SneSTORM» i 2013 for Soy4you. Prisen blir gitt til årets mest visjonære virksomhet, sier Michelsen

Sunt, godt og bærekraftig

I tillegg til å være et smakfullt alternativ til kjøtt, er dessuten Soy4you et svært bærekraftig produkt. I motsetning til produksjon av kjøtt, kan man på samme dyrkingsareal brødfø opptil 50 ganger så mange mennesker. Dette kan bidra til å løse en av vår tids store utfordringer – mangelen på fremtidige matvareressurser.

Powered by Labrador CMS