Temptest360

TempTest termometer med roterende display

ETI og Hasvold AS har lansert et nytt digitalt termometer med roterende display. TempTest 1 og 2 termometer har et stort og lettlest digitalt display som roterer 360º i 90º trinn, noe som gjør instrumentet ideelt for både høyre- og venstrehendte brukere.

Publisert

Uansett hvilken vei du holder instrumentet, så vil alltid displayet vise tallene riktig vei.

«TempTest 1 og 2 gir en nøyaktig temperaturavlesning i området -49.9 til +299.9 °C med 0.1 °C oppløsning og en nøyaktighet på ±0.4 °C (-50 to 200 °C). For å øke batterilevetiden vil termometeret slå seg automatisk av etter 10 minutter, denne funksjonen kan kobles ut», heter det i en pressemelding.

Termometerhuset er vaskbart, og er «Biomaster» behandlet for å hindre bakterievekst. Gummipakningen minimaliserer sjansen for inntrengning av vann, støv og matrester. I tillegg til å være vanntett, er TempTest det termometeret på markedet med raskest responstid. Instrumentet stabiliserer seg fort og kan avlese temperatur på tre sekunder.

Både lavt batterinivå og åpen krets (kabelbrudd) vises i displayet når dette er aktuelt. TestTemp bruker to AAA batterier med forventet minimum levetid på 5000 timer med normal bruk - uten bakgrunnslys i displayet.

Bakgrunnslys slår seg på/av automatisk etter behov.

TempTest 1 leveres med en integrert fastmontert rustfri innstikkføler (ø3,3 x 80mm), beregnet for næringsmiddelindustrien. Føleren har en redusert tupp for rask responstid. TempTest 2 har samme type føler men håndholdt og med 500mm kabel.

Les mer på Hasvold.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS