FolkiSlag Personal logo

Bemanner horecabransjen

FolkiSlag Personal AS er et bemannings- og rekrutteringsbyrå – rendyrket mot horecabransjen, som ble etablert høsten 2011.

Publisert

Byrået har hatt en sterk utvikling siden oppstarten. Gründerne, eierne og samarbeidspartnerne har mangeårig fagkunnskap og ledererfaring fra bransjen, og utviklingen siden oppstarten har vært god. For kunden og kandidatene betyr dette at rekrutteringen utføres av mennesker med en klar forståelse av behov og forutsetninger for de enkelte stillingene.

Daglig leder i FolkiSlag Personal, Kristoffer Olsson.

Tett kontakt med kundene

– Våre nøkkelord er kvalitet, service og personlig engasjement. FolkiSlag er opptatt av tett kontakt med kunder, leverandører og medarbeidere. Vi ønsker å ha best mulig kjennskap til bransjen, blant annet gjennom utstrakt grad av kunde- og markedskontakt, sier daglig leder Kristoffer Olsson i en pressemelding.

– Det vi også har lykkes bra med, er vår tilgjengelighet og våre kompetente konsulenter. Vi vil alltid gi kunden et svar der og da, har vi ikke den rette konsulenten, sier vi heller nei til oppdraget. Hos oss skal du få oppleve at konsulenten som kommer til deg, virkelig kan jobben sin, sier Olsson– Det viktigste for oss er at våre eksisterende kunder er fornøyd med oss som bemanningspartner. Kommer det flere kunder til som et resultat av et godt omdømme, skal også disse få gode løsninger.

Oslo og Akershus

Per i dag utfører firmaet hovedsakelig oppdrag i Oslo og Akershus men har så smått begynt å utvide også utenfor hovedstadsområdet.

– Vi er ikke volumsyke, og sier heller nei til et nytt oppdrag, fremfor å gamble på at dette vil gå bra. Det viktigste for oss er fornøyde kunder og gode prosesser i alle ledd. Vi vet at det eneste våre konkurrenter ikke kan kopiere, er menneskene hos oss og våre medarbeidere som er ute i jobb hver dag. Serviceinnstilte og dyktige konsulenter, er FolkiSlags viktigste ressurs, sier han videre.

Powered by Labrador CMS