Mashie logo

Blir Nordens største uavhengige aktør

Monterros holdingselskap Mashie slår seg sammen med Aivo og danner Nordens ledende leverandør av virksomhetsstøtte og -tjenester for planlegging av måltider innen restaurant og storkjøkken.

Publisert

Hver for seg er Aivo og Mashie ledende innenfor sine respektive geografiske områder og kundesegmenter. Begge er leverandører av systemer og tjenester til kommuner, fylkeskommuner og facility managementkjeder i Sverige. Aivo er spesielt sterke innen offentlig matomsorg, og er godt etablerte i Norge og Finland.

Nordens største uavhengige aktør

Mashie er den ledende leverandøren av internettbaserte løsninger for administrasjon av oppskrifter til næringsmiddelindustrien. Ved denne sammenslåingen skapes Nordens største uavhengige aktør.

– Sammen med Aivo skal vi skape en internasjonalt ledende leverandør av støttesystemer til storkjøkken og restauranter. Gjennom sammenslåingen får vi en betraktelig forbedret geografisk dekning i Norden, og et fordoblet kundegrunnlag, sier Jörgen Brandt, administrerende direktør for Mashie i en pressemelding.

Brukervennlige løsninger

– Aivo og Mashie er to sterke entreprenørdrevne selskap med lignende forretningsmodell og bedriftsfilosofi. Det sammenslåtte selskapet kommer til å tilby moderne og brukervennlige løsninger til våre kunder, samt fortsette med det høye servicenivået som våre kunder gjennom årene har lært seg å sette pris på, sier Anna Nelson, administrerende direktør og deleier i Aivo.

– Vi ser fram til å øke investeringene i brukervennlige og fleksible systemer for måltidsbransjen, og til å hjelpe det sammenslåtte selskapet på sin reise ut i verden, sier Thomas Bill, Managing Partner på Monterro 1 AB i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS