Coca Cola life Reine Lofoten

Coca-Cola life lanseres i Norge

Mange av oss har smakt Coca Cola life i utlandet, men nå lanseres den nye colatypen også i Norge. Brusen inneholder 35 prosent færre kalorier, og er søtet med ingredienser fra naturlige kilder, sukker og steviaekstrakt. Norge-lanseringen skal feires på et av landets minste og vakreste tettsteder, Reine i Lofoten, der det blir norsk smakspremiere lørdag 24. januar.

Publisert

Innbyggerne her blir de aller første i Norge som smaker den nye varianten i Coca-Cola-familien, som kun er lansert i et fåtall andre land i verden.

Ni år siden Zero-lanseringen

Norge-lanseringen for Coca-Cola life skjer i vakre Reine i Lofoten.

– Det er ni år siden sist vi lanserte en ny Coca-Cola variant, den gang Coca-Cola zero, på det norske markedet. Det har vært mye spekulasjon rundt når Coca-Cola life skal komme til landet, og store forventninger til produktet, så vi er glade for å kunne lansere den her hjemme, sier Anne Marit Ihle, markedsansvarlig for Coca-Cola i Norge.

Anne Marit Ihlen, markedsansvarlig for Coca-Cola i Norge.

Hun kan fortelle at Coca-Cola life har vært under utvikling i mange år.

– Vi har jobbet med utviklingen av Coca-Cola life siden 2009, den har blitt godt mottatt i de landene den allerede er lansert i. Coca-Cola life har den gode smaken man forventer fra en Coca-Cola, men med færre kalorier. Det er et unikt produkt i vår Coca-Cola portefølje, og vi vil feire denne produktinnovasjonen på ett av de mest unike stedene vi har i landet, fortsetter Ihle.

Coop Marked Reine

– Vi ser veldig frem til dette og er stolte av at Coca-Cola har valgt Reine eksklusivt til lanseringen, sier Cathrine Johnsen, som er butikksjef for Coop Marked Reine. – Vi er spente på hvordan smakspremieren vil bli, jeg har fortalt bygdas innbyggere at det skal skje spennende ting denne uken og de gleder seg, sier butikksjefen.

Coca-Cola vil være på Reine i uke fire for å forberede den store smakspremieren lørdag 24. januar, hvor alle innbyggerne i regionen er invitert til smaksfest. Forberedelsene vil fortløpende dokumenteres på bloggen Coke.no/smallestlaunch. Resten av landet får muligheten til å smake når Coca-Cola life kommer i salg fra uke seks, først hos Narvesen og Statoil, deretter i dagligvarehandelen i uke åtte.

"

– Vi gleder oss veldig til lørdag, det blir den minste, vakreste og sannsynligvis mest forblåste smakspremieren i vår historie her til lands, sier Anne Marit Ihlen i Coca-Cola Norge.

Les også: Coca-Cola med ny flaskestørrelse

Færre kalorier

" Lanseringen av Coca-Cola life representerer en stor innovasjon for cola- og bruskategorien i Norge. – Vi introduserer nå en Coca-Cola med færre kalorier som vil tiltrekke seg forbrukere som ønsker et alternativ til dagens sukkerholdige eller sukkerfrie varianter, sier Gunnar Wingård, kategoridirektør i Coca-Cola Enterprises Norge.

– Coca-Cola life vil være viktig for butikkene, da dette vil sørge for å holde bruskategorien relevant for den voksne målgruppen. En målgruppe vi vet drikker mindre brus fordi det tidligere har manglet et alternativ med færre kalorier, men fortsatt med den gode smaken. Coca-Cola life vil i så måte bidra til å gjøre hele kategorien mer relevant, fortsetter Wingård.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS