Electrolux bygg ditt eget kjøleskap (3)

Ny trend: Bygg ditt eget kjøleskap

Med et nytt og fleksibelt hyllesystem for matoppbevaring lanserer Electrolux det frittstående kombiskapet FreshPlus. Flyttbare beholdere i ulke størrelser gir mer plass, enklere organisering av maten og mindre matkasting.

Publisert

Electrolux FreshPlus er et frittstående kombiskap med kjøl og frys. Med den mest fleksible lagringsløsningen på markedet, kombinert med TwinTech-kjølesystem holder maten seg frisk lenger enn i konvensjonelle kombiskap.

Kjøleskapsdøren kommer med skinner og flyttbare beholdere i ulike størrelser. Slik kan man organisere matoppvaringen etter egne behov.

Lært av Michelin-restaurantene

Lena Wånemark. (Foto: Morten Holt)

Som foretrukket leverandør til nesten halvparten av Michelin-restaurantene i Europa, har Electrolux god innsikt i hvilke behov som stilles til gode oppbevaringsløsninger fra noen av Europas beste kjøkken. Kunnskap fra proffkjøkkenet overføres til produktutvikling for private husholdninger.

– Med Electrolux CustomFlex kombiskap kan du nå bygge sitt eget kjøleskap, og selv tilpasse hvordan du vil organisere innholdet med en praktisk hylledør og et flyttbart skuffsystem, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux.

Fleksible løsninger

– Egne forbrukerundersøkelser viser at kjøleskap med begrenset fleksibilitet for matoppbevaring er et problem for mange husholdninger. Med CustomFlex-løsningen settes forbrukeren i sentrum. Her kan den enkelte bestemme hva som skal plasseres hvor i kjøleskapet. Når behovene endres kan man reorganisere skuffer og beholdere som man selv vil, sier Wånemark.

CustomFlex-systemet kommer med 6 skuffer i ulik størrelse til lagring, 2 klyper til å henge opp småting og dørhylle med skinner som gjør det enkelt å organisere matoppbevaringen etter behov.

Lengre holdbarhet

Riktig matoppbevaring er viktig for å bevare råvarene friske så lenge som mulig. Fuktighetsnivå og temperatur har her stor betydning. Frukt og grønnsaker kan miste hele 10-15 prosent av fuktigheten innen en ukes lagring i et vanlig kombiskap som bruker kald og tørr luft fra fryseren for luftsirkulasjon til kjøleskapet.

TwinTech-systemet sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl- og fryseskapet. Slik fordeles jevn og fuktig luft til kjøleskapet og tørr, kald luft til frysen. Fryseren holder seg tørr og frostfri mens kjøleskapet beholder den ønskede fuktigheten for å bevare smak, tekstur og næringsstoffene i matvarene.

– Tester viser at for eksempel jordbær beholder 92 prosent av vekten sin etter 10 dager i et kjøleskap med TwinTech-systemet, sier Wånemark.

Eksempel på modeller

EN3889MFX Rustfritt stål/hvit

Høyde: 200 cm.

Funksjoner: Twintech med MultiFlow og FrostFree-teknologi.

Veiledende pris: Fra 17 000 kroner.

EN3489MFW Rustfritt stål/hvit

Høyde: 184 cm.

Funksjoner: Twintech med MultiFlow og FrostFree-teknologi.

Veiledende pris: Fra 16 200 kroner

Nettside: Electrolux.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS