ONKLP Cognac Larsen

Svindyr OnklP-konjakk

Larsen Cognac har sammen med den norske rapgruppen OnklP & De Fjerne Slektningene utviklet en konjakk i et meget begrenset opplag – kun 500 utgaver, til 2500 kroner per vikingskipflaske. De svindyre dråpene er basert på spesielt utvalgte kvalitetskonjakker som er mellom 20 og 30 år gamle, og har fått benevnelsen XO.

Publisert

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP.

Det norsk-franske konjakkhuset Larsen Cognac ble grunnlagt i 1926 av Jens Reidar Larsen, en ung sørlending som etablerte seg i Cognac. Larsen Cognac er et veletablert internasjonalt merke, og er siden høsten 2013 eid og drevet av Altia.

Konjakkhusets unike vikingskip-formede flasker

Selskapet har destilleriene sine i regionen Cognac, og et lite utvalg av aller beste av de edle dråpene blir varsomt tappet på konjakkhusets unike vikingskip-formede flasker i glass og porselen. Også den nye XO-konjakken OnklP & De Fjerne Slektningenes Svindyre har fått sin egen eksklusive porselens flaske – håndlaget hos den velkjente porselensprodusenten Artoria Limoges.

– Dette er første gangen vi gjør et konjakksamarbeid, og da er det viktig at vi kan stå for kvaliteten. Vi reiste hele gjengen til Frankrike og sjekket grundig både farge og smak, og Svindyr smaker slik en skikkelig konjakk skal, sier Pål Tøien, bedre kjent som OnklP.

Masterblenderen David Croizet

Artistene har fått god veiledning og hjelp av den anerkjente masterblenderen David Croizet i utvelgelsen av de ulike konjakksortene. Sammen har de funnet den optimale blandningen, som bærer et rikt aromabilde, med blant annet tørket frukt, marmelade, pasjonsfrukt, mandler og vanilje. Sammensetningen gir en silkemyk og godt balansert ettersmak.

OnklP & De Fjerne Slektningenes Svindyre er en konjakk for viderekomne.

Du trenger ikke like rap for å kunne sette pris på denne nyvinningen, men er du nysgjerrig og har en gane for konjakk, så vil denne være en spennende variant!

Larsen Drakkar – OnklP og De Fjerne Slektningenes Svindyre

Land: Frankrike

Produsent: Larsen Cognac

Pris: 2500 kroner (Vinmonopolet, BU)

Norsk importør: Interbev as

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS