Mange av hotellrommene hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er nyoppusset. Foto Aksel Jermstad
Mange av hotellrommene hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er nyoppusset. Foto Aksel Jermstad

40 år med Radisson Blu Scandinavia

Et av Oslos mest kjente landemerker, Radisson Blu Scandinavia Hotel, fyller 40 år. Det feirer de med nyoppussede rom og en hyllest av sine medarbeidere, hvor flere har vært med helt fra åpningsdagen.

Publisert

Mange av hotellrommene på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er nyoppusset i forbindelse med 40-årsjubileet på hotellet. (Foto Aksel Jermstad)

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo ble offisielt åpnet 12. juni 1975, med hele 2500 gjester til stede. Nylig feiret hotellet fødselsdagen med en stor bursdagsfest for medarbeiderne, og de siste månedene har blitt brukt til å pusse opp mange av hotellrommene.

– Vi er svært stolte av å fremdeles være et av de mest fremtredende landemerkene etter så mange år i Oslo by. Det er takket være våre profesjonelle og dedikerte medarbeidere, som hver dag gjør sitt ytterste for å gi gjestene gode hotellopplevelser, forteller hotelldirektør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Thomas Stene i en pressemelding.

Renoverte rom

– Mange av våre rom er nå totalrenovert og gjestene kan glede seg over nytt romdesign med inspirasjon fra verdens storbyer. Det vi ønsker er å gi gjestene en liten bit av den store verden når de besøker hotellet vårt, forteller Stene.

Hotellrommene har blitt pusset opp i stilen Smart Urban. Fargepalettene er varme og naturlige, med innslag av gull, naturlig mørkt tre og bilder i svart-hvitt. Detaljene er mange og konseptet gjenspeiler dagens moderne, internasjonale livsstil, som skal gi gjestene en helt spesiell hotellopplevelse.

Vært med siden starten

Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet dørene i 1975.

Ved hotellet lever de etter servicefilosofien «Yes I Can», som handler om å gjøre sitt ytterste for å gi gjester og medarbeidere god service. Fire av hotellets ansatte har alle vært med siden hotellet åpnet dørene i 1975.

– Våre medarbeidere er svært gode representanter for vårt hotell, med deres mangeårige ekspertise. Hos oss jobber det mennesker i alle aldre, med ulik etnisk bakgrunn. Det gir oss en unik evne til å dele kompetanse og erfaring gjennom generasjoner og på tvers av kulturer, forteller Stene i pressemeldingen.

Lanserte Oslo som kongressby

Startskuddet for byggingen av Norges første og største konferansehotellet gikk i 1969, da arkitekten Jan Lundin vant en nordisk arkitektkonkurranse. Oslo skulle med dette tilskuddet lanseres som en kongressby. Med sine 22 etasjer er hotellet fremdeles et av Oslos høyeste bygg.

– Med erfaring og kunnskap opparbeidet gjennom 40 år er Radisson Blu Scandinavia en av de største og mest profesjonelle konferanseleverandørene i Norge. Den unike beliggenheten i hjertet av Oslo gjør det enkelt for våre gjester å finne veien til hotellet, og det er dermed det perfekte sted å være for alle typer møter og arrangementer helt opp til 1200 delegater, sier Stene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS